AKTUÁLIS HÍREINK

Ház oldalába csapódott egy személygépkocsi Kistarcsán 2021. október 18.

Kigyulladt egy száztíz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Dunavarsányban, utcán parkoló kisteherautó kapott lángra Szigetszentmiklóson, úttestről lesodródott, kerítést átszakítva ház oldalába csapódott egy személygépkocsi Kistarcsán, tehervonat és egy személygépkocsi ütközött össze Tápiószecsőn, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Verseg közelében.

Két személyautó ütközött össze az M5-ös autópályán 2021. október 15.

Két személyautó ütközött az M5-ös autópályán Ócsa térségében, szalagkorlátnak hajtott majd tetejére borult egy autó Budaörs térségében, utoléréses balesetet szenvedett egy kisteherautó és egy kamion, fának ütközött egy személyautó Pócsmegyeren, bontás alatt álló gépjármű kapott lángra Szigetszentmiklóson, szén-monoxid mérgezés történt Letkésen, kigyulladt egy nyitott kerti tároló Szadán.

Halálos baleset történt Majosházánál 2021. október 14.

Egy ember meghalt abban a balesetben, ami az 51-es főúton a majosházi elágazásnál történt szerdán reggel, egy kamion és kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópályán, melléképület égett Gyömrőn, lakóház égett Tök település külterületén.

Egy kipattanó szikra okozott tüzet Pilisen 2021. október 13.

Kéményből kipattanó szikra miatt keletkezett tűz Pilisen egy családi házban, kamion, teherautó és kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópályán kedden reggel, vasúti töltés mellett égett az aljnövényzet Tápiószelén és Tápiógyörgyén, személyautó és kisteherautó ütközött Bugyin.

Baleset Veresegyházon 2021. október 12.

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület Vasadon, személyautó és egy kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópálya 44-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Csörög közelében, menetrend szerint közlekedő személyvonat és egy kisteherautó ütközött össze Veresegyházon.

ESEMÉNYEK

Nincs egy aktív esemény sem.

VIHARJELZÉS

Balaton

Nincs viharjelzés

Balaton illusztráció

Fertő-tó

Nincs viharjelzés

Fertő-tó illusztráció

Velencei-tó

Nincs viharjelzés

Velencei-tó illusztráció

Tisza-tó

Nincs viharjelzés

Tisza-tó illusztráció