Hírek aloldal fejlécképe

Pest VMKI hírek

Tűzcsapnak csapódott egy gépkocsi Gyömrőn 2024. július 26.

Személygépkocsik ütköztek össze Gödöllőn, két személygépkocsi ütközött össze Gyömrőn.

Gázvezetékbe vágott egy kis traktor Százhalombattán 2024. július 25.

Fűnyírás közben gázvezetékbe vágott egy kis traktor Százhalombattán, lesodródott az útról és öt méter mély árokba hajtott egy motorkerékpáros az M3-as autópályán.

Kigyulladt egy melléképület Érden 2024. július 24.

Motorkerékpáros és egy személygépkocsi ütközött össze a 405-ös főúton, kigyulladt egy családi házzal egybeépített melléképület Érden.

Konyha égett Vácon 2024. július 23.

Tűz keletkezett egy kettő emeletes társasház földszinti lakásában Vácon, munkagép gázvezetékbe vágott Tóalmáson.

Baleset Dány közelében 2024. július 22.

Fának hajtott egy személyautó Dány és Isaszeg között, két személygépkocsi ütközött délután Leányfalun, villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Tápióságon, a Dózsa György utcában, kigyulladt egy negyven négyzetméteres faszerkezetű ingatlan Budaörsön, a Csalit utcában

Elhunyt bajtársunk 2024. július 19.

Petrovics Ferenc ny. tű. főtörzsőrmester a Gödöllői Tűzoltó-parancsnokság volt beosztott tűzoltója 2024. július 13-án, életének 78. évében elhunyt.

Viharkárok Pest vármegyében 2024. július 18.

Árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi a 31-es főúton, kigyulladt egy családi házzal egybeépített hatvan négyzetméteres melléképület Biatorbágyon, tűz keletkezett egy gépkocsi motorterében Gödöllőn, a délután érkező viharos időjárás először a vármegye középső részét, majd ezt követően a déli részét érintette.

Elhunyt bajtársunk 2024. július 18.

Kassai József ny. tű. főtörzsőrmester a Gödöllői Tűzoltó-parancsnokság volt beosztott tűzoltója 2024. július 10-én, életének 79. évében elhunyt.

Mérséklődik, de marad a hőségriasztás 2024. július 17.

Az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján az ország egész területére vonatkozóan 2024. július 19-én (péntek) 00:00 órától 2024. július 21-én (vasárnap) 24:00 óráig fenntartja a hőségriasztást, azonban harmadfokról másodfokra módosítja.

Súlyos baleset Érden 2024. július 17.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi Dány közelében, kettő személygépkocsi ütközött össze a 31-es főúton, árokba hajtott, fának ütközött, majd felborult egy személygépkocsi Érden, fának ütközött egy személygépkocsi Törtel külterületén, jelzett egy családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő Maglódon.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Érden 2024. július 16.

Megszólalt egy családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő Tápiógyörgyén, lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi Nagykátán, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Érden, szalagkorlátnak ütközött egy személyautó Pilisen, árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi Újhartyán közelében, közvilágítási oszlopnak ütközött, majd árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Örkény és Tatárszentgyörgy között.

Elbírálták az önkéntes tűzoltó egyesületek pályázatát 2024. július 16.

Főigazgatói döntés alapján 2024-ben ismét hatszáz millió forint összértékű támogatást oszthat szét a katasztrófavédelem a Magyarországon működő önkéntes tűzoltó egyesületek között a központi költségvetés fejezeti kezelésű előirányzata terhére.