Hírek aloldal fejlécképe

Pest VKI hírek

Robbanás és tűz Szigetszentmiklóson 2023. március 24.

Vélhetően gázrobbanás történt egy száz négyzetméteres családi házban Szigetszentmiklóson a Föveny utcában, pénteken délelőtt.

Kigyulladt egy autó az M6-oson 2023. március 24.

Személyautó égett teljes terjedelmében a 6-os főúton Érden, három autó ütközött össze Szentendrén, tűz volt Veresegyházon a Margita utcában, háromszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet Cegléden, akácos aljnövényzete égett Alsónémediben.

Kukásautóban szállított hulladék kapott lángra Budakalászon 2023. március 23.

Kigyulladt a kukásautóban szállított hulladék Budakalászon, kettő gépkocsi ütközött össze az 51-es főúton, két személygépkocsi ütközött össze Érden.

Kigyulladt egy épülő családi ház tetőszerkezete Gyömrőn 2023. március 22.

Kigyulladt egy épülő százötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete kedden délelőtt Gyömrőn.

Családi ház tetőzete égett Nagykőrösön 2023. március 20.

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi a 31-es főúton, kigyulladt egy hatvan négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Nagykőrösön, menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze Taksony közelében.

Raklap üzem égett Monorierdőn 2023. március 19.

Raklap üzem égett Monorierdőn, utánfutót vontató személygépkocsi és egy másik személyautó ütközött össze az M7-es autópályán, szalagkorlátnak ütközött és felborult egy tejet szállító kamion a M4-es autóúton, lesodródott az útról, árokba, fák közé hajtott és felborult egy személygépkocsi Taksony közelében, kigyulladt egy személygépkocsi Üllőn, kigyulladt egy erdő aljnövényzete Pilisszentlászló határában.

Elhunyt bajtársunk 2023. március 17.

Medla Zoltán nyugalmazott tűzoltó alezredes Gödöllő Város Önkormányzati Tűzoltósága parancsnoka életének 68. évében 2023. március 10-én elhunyt.

Kisebb tűz volt a szigetszentmiklósi ipari parkban 2023. március 14.

Kedden kora délután műszaki hiba miatt tűz keletkezett a szigetszentmiklósi ipari parkban, egy hulladékkezelő és feldolgozó üzemben. A tűz körülbelül öt négyzetméteren égett, melyet még a tűzoltók kiérkezése előtt eloltottak az ott dolgozók. A csarnok füsttel telítődött, az ott tartózkodó 18 ember az épületet elhagyta, közülük hárman megsérültek.

Egyre több a szabadtéri tűz 2023. március 14.

A napokban egyre több szabadban keletkezett tűzhöz riasztják a tűzoltókat, amelyek oka általában kerti zöldhulladék-égetésre vezethető vissza. Március 1-je óta, vagyis a két tavaszi hét alatt már 543 alkalommal keletkezett tűz a szabadban, a leégett terület pedig akkora, mint 603 futballpálya.

Március tizenötödikére emlékeztünk 2023. március 14.

2023. március 14-én a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetői állománya a Nemzeti Ünnep, március tizenötödike tiszteletére rendezett ünnepségen emlékezett meg az 1848-49 –es forradalom és szabadságharc hőseiről.

Súlyos baleset a 4-es főúton 2023. március 13.

Lesodródott az útról és fának csapódott egy személygépkocsi Bugyi közelében, kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres építmény Dabason, három személygépkocsi ütközött össze a 4-es főúton, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi az M5-ös autópályán, három személygépkocsi ütközött össze Gödön.

Kigyulladt egy műhely Gödöllőn 2023. március 10.

Kigyulladt egy autószerelő műhelynek kialakított garázs Gödöllőn, kamion hátuljába rohant egy személygépkocsi az M4-es autóút 54-es kilométerénél, árokba hajtott és forgalmi akadályt okozott egy kamion a 441-es főút 12-es kilométerénél.