Hírek aloldal fejlécképe

Pest MKI hírek

Legmagasabb fokú hőségriasztás lép életbe 2022. augusztus 16.

Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, a Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlását figyelembe véve 2022. augusztus 17. (szerda) 00.00 órától 2022. augusztus 19. (péntek) 24.00 óráig harmadfokú, legmagasabb szintű hőségriasztást adott ki az ország egész területére.

Baleset az M4-es autóúton 2022. augusztus 16.

Kigyulladt egy tizenöt négyzetméteres melléképület tetőszerkezete Kistarcsán, kisteherautó, egy motorkerékpár és még két személygépkocsi ütközött össze az M4-es autóút 29-es kilométerénél, kigyulladt egy faszerkezetű istálló Valkón.

Fenyőerdő aljnövényzete égett Szigetcsépen 2022. augusztus 15.

Fenyves erdő aljnövényzete kapott lángra Szigetcsép külterületén, útról lesodródott, fának ütközött egy személygépkocsi Ráckevén, két személygépkocsi ütközött össze az M5-ös autópálya 32-es kilométerénél, gaz, avar és hulladék kapott lángra Érden, erdő aljnövényzete, több köbméter fatuskó és borókás égett Dánszentmiklós határában, kerítésnek ütközött egy személygépkocsi Taksonyban, kigyulladt egy személygépkocsi Tápiószentmártonban, autóbusznak ütközött egy motorkerékpáros Dányban.

Tűz keletkezett egy ceglédi garázsban 2022. augusztus 12.

Két személygépkocsi ütközött össze Budaörsön, személygépkocsik ütköztek össze az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, tűz keletkezett egy tizenkettő négyzetméteres garázsban Cegléd külterületén, száraz növényzet égett Vácegres külterületén, két személygépkocsi ütközött össze Ócsán, száraz fű, gaz, hulladék kapott lángra Ercsiben.

Hétvégi ház égett Tökölön 2022. augusztus 11.

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze a 6-os főút 22-es kilométerénél, száraz fű, bozótos kapott lángra Érden, kigyulladt egy negyven négyzetméteres hétvégi ház Tököl határában.

Két kisbusz ütközött össze Szigethalmon 2022. augusztus 10.

Erdő aljnövényzete kapott lángra Pilis külterületén, személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze Érden, tizenöt méter mély kút iszapjába rekedt egy ember Ercsiben, két kisbusz ütközött össze Szigethalmon.

Tűz Érden 2022. augusztus 09.

Tűz keletkezett egy családi ház szobájában.

Kigyulladt egy kisteherautó az M7-es autópályán 2022. augusztus 08.

Kigyulladt egy személygépkocsi a 4-es főút 31-es kilométerénél, árokba hajtott egy kisteherautó Üllőn, személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze Galgahévízen, kigyulladt egy kisteherautó az M7-es autópálya 25-ös kilométerénél.

Fának ütközött egy személygépkocsi a 3-as főúton 2022. augusztus 05.

Munkagép gázvezetékbe vágott Sülysápon, lesodródott az útról, fának hajtott egy személygépkocsi a 3-as főút 51-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Újhartyánban, három gépkocsi ütközött össze Dabason, kerítésnek csapódott egy személygépkocsi Bagon, lesodródott az útról és parkoló gépkocsiknak ütközött egy személyautó Szigetszentmiklóson, három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópálya 53-as kilométerénél.

Oldalára borult egy személygépkocsi Kiskunlacházán 2022. augusztus 04.

Erdő aljnövényzete égett Vasad külterületén, tűz keletkezett egy asztalos üzem porkamrájában Törtel külterületén, lesodródott az útról, árokba hajtott, majd az oldalára borult egy személygépkocsi Kiskunlacházán.

Csütörtöktől szombat éjfélig harmadfokú hőségriasztás 2022. augusztus 03.

Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve 2022. augusztus 4-én (csütörtök) 00.00 órától 2022. augusztus 6-án (szombat) 24.00 óráig az ország egész területére harmadfokú hőségriasztást adott ki.

Tűz keletkezett egy kisteherautó motorterében Gödöllőn 2022. augusztus 03.

Tűz keletkezett egy kisteherautó motorterében Gödöllőn, két személygépkocsi ütközött össze Páty külterületén, háromszáz négyzetméteren égett a száraz növényzet Ceglédbercelen.