Hírek aloldal fejlécképe

Pest MKI hírek

Fának ütközött egy gépkocsi Pilisen 2021. december 02.

Lesodródott az útról és fának hajtott egy személygépkocsi Pilis külterületén, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Cegléd határában.

Kigyulladt egy gépkocsi Csörögön 2021. december 01.

Családi ház konyhájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő jelzett Domonyban, kigyulladt egy családi ház udvarában álló gépkocsi Csörögön, tűz keletkezett egy személygépkocsi motorterében Szigethalmon, ház falának ütközött egy személygépkocsi Monoron.

Baleset az M0-ás autóúton 2021. november 30.

Gázcsonknak tolatott egy munkagép Érden, személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze az M0-ás és az M4-es autóutak találkozásánál, lesodródott az útról és kerítésnek ütközött egy személygépkocsi Dabason, tűz keletkezett egy száz négyzetméteres ikerház egy szobájában Tahitótfaluban.

Rengeteg szép pályamunka érkezett az idei alkotói pályázatra is 2021. november 30.

Október 15-én lezárult az Országos Tűzmegelőzési Bizottság által meghirdetett alkotói pályázat. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra rengeteg, szebbnél szebb pályamű érkezett különböző kategóriában és korcsoportban.

Műszaki mentés Biatorbágyon 2021. november 29.

Tűz keletkezett egy családi házzal egybeépített melléképületben Baracskán, bejelzett egy családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő Kistarcsán, távközlési oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Biatorbágyon, árokba hajtott és felborult egy kisteherautó Biatorbágyon.

Hasznos tanácsok az ünnepekre 2021. november 29.

Az advent a keresztény kultúrkör legismertebb ünnepe, amely a karácsonyt megelőző negyedik vasárnaptól egészen karácsonyig tart. Szomorú tény azonban, hogy a leggyakoribb lakástüzek az adventi koszorúkhoz és gyertyákhoz köthetők.

Kigyulladt egy melléképület Üllőn 2021. november 26.

Két személygépkocsi ütközött össze Tökölön, kigyulladt egy családi ház kazánhelyisége Pilisvörösváron, kigyulladt egy családi házzal egybeépített melléképület Üllőn.

Ikerházban keletkezett tűz Ercsiben 2021. november 25.

Egy ikerház egyik felében keletkezett tűz Ercsiben, két személyautó ütközött össze az M5-ös autópályán Ócsa térségében.

Állattartó épület kapott lángra Csemőn 2021. november 24.

Kigyulladt egy használaton kívüli állattartó épület Csemőn, kigyulladt egy lakóházzal egybeépített melléképület Cegléden.

Macskát mentettek a ceglédi tűzoltók 2021. november 23.

Árokba hajtott egy autóbusz Bugyi közelében, két személygépkocsi ütközött össze Budakalászon, lesodródott az útról és árokba hajtott egy kisteherautó Bugyi település közelében, két ház közé esett macskát mentettek a ceglédi hivatásos tűzoltók Cegléden, két személygépkocsi ütközött össze Gyömrőn, kigyulladt egy húsz négyzetméteres lakott melléképület Pilis külterületén, kigyulladt egy udvaron álló személygépkocsi Budaörsön.

Kerítésnek és gázcsonknak ütközött egy gépkocsi Abonyban 2021. november 22.

Családi ház kerítésének és egy gázcsonknak ütközött egy személyautó Abonyban, kigyulladt egy harminc négyzetméteres, családi házzal egybeépített melléképület Gödöllőn, családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő jelzett be Cegléden, lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi Biatorbágy közelében, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Nagykőrösön, bejelzett egy szén-monoxid-érzékelő Érden, tűz keletkezett egy kétszintes társasház egy lakásának egy helyiségében Szigetszentmiklóson.

Halálos lakástűz Ráckevén, a héten ez a hetedik 2021. november 21.

Vasárnap reggel negyed hat körül érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint kigyulladt egy ház Ráckevén, a Sándor utcában. Négy járművel tizenöt tűzoltó vonult a helyszínre, akik öt perc alatt kiérkeztek. A negyven négyzetméteres, földszintes, padlásteres faház teljes terjedelmében égett, a tűzben egy gázpalack is felhasadt. Az épület melletti húsz négyzetméteres melléképületre is átterjedtek a lángok. A tűz keletkezésekor a házban két ember és egy kutya tartózkodott, egyikük a kutyával együtt ki tudott menekülni az égő épületből, a másikuk holttestét a padlástérben találták meg a tűzoltók. Az oltás az utómunkálatokkal együtt egy órán át tartott.