Hírek aloldal fejlécképe

Pest MKI hírek

Személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze Maglódon 2022. május 18.

Személygépkocsi és egy fát szállító teherautó ütközött össze Maglódon, árokba hajtott egy személygépkocsi Hernádon.

Kigyulladt egy melléképület Szentendrén 2022. május 17.

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres melléképület Szentendrén, Dunába esett egy ember Szigetmonostornál, két személygépkocsi ütközött össze Cegléden, kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület Üllőn, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Hernádon, negyven négyzetméteres melléképület kapott lángra Dunavarsányban.

Villanyoszlopnak csapódott egy személygépkocsi az M7-es utópályán 2022. május 16.

Lesodródott az útról és árokpartnak csapódott egy személygépkocsi Mendén, két személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 9-es kilométerénél, kirándulás közben megsérült egy túrázó Vácott, lesodródott és árokba hajtott egy személygépkocsi az M3-as autópálya 49-es kilométerénél, személygépkocsik ütköztek össze az M3-as autópálya 49-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze a 6-os főút 39-es kilométerénél, személygépkocsik ütköztek össze Százhalombattán.

Kigyulladt egy kamion vontatmánya az M1-es autópályán 2022. május 15.

Menetrend szerint közlekedő személyvonat embert gázolt Budaörsön, kigyulladt egy kamion vontatmánya az M1-es autópálya 31-es kilométerénél, kerítést átszakítva családi ház falának hajtott egy személygépkocsi Csévharaszton.

A fűtési szezonnak vége, de a szén-monoxid veszélye nem múlt el 2022. május 13.

A fűtési szezonnak vége, de ez nem azt jelenti, hogy a szén-monoxid veszélye is megszűnt volna. Nemcsak a fűtés miatt, hanem a nyílt égésterű vízmelegítők működésekor is keletkezhet szén-monoxid, márpedig meleg vizet egész évben használunk. A szén-monoxid veszélye tehát egész évben fenyeget.

Két baleset is történt Kerepesen 2022. május 13.

Árokba hajtott és betonoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Kerepesen, tűz keletkezett egy személygépkocsi motorterében Fóton, két személygépkocsi ütközött össze Fóton, kigyulladt egy melléképület Kerepesen, földmunka közben gázvezetékbe vágott egy munkagép Csemő külterületén, jelzett egy öt lakásos társasház földszinti lakásban felszerelt szén-monoxid- érzékelő Vácon, két személygépkocsi ütközött össze Halásztelken, parkoló gépkocsinak ütközött egy személyautó Kerepesen.

Árokba csúszott egy személyautó Bagon 2022. május 12.

Árokba csúszott egy autó Bagon, kamion és személyautó ütközött össze az M0-áson Dunaharasztinál, kuka égett Tárnokon.

Őzet mentettek a gödöllői tűzoltók 2022. május 11.

Vaskerítés elemei közé szorult egy őz Mogyoródon, két személygépkocsi ütközött össze Vácon, tűz keletkezett egy nyolcvan négyzetméteres családi házban Nyársapáton, két személygépkocsi ütközött össze Maglódon.

Felborult egy gépkocsi a 441-es főúton 2022. május 10.

Személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze az M1-es autópálya 7-es kilométerénél, munkagépnek ütközött egy kisbusz Monoron, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a 441-es főút 5-ös kilométerénél.

Családi ház szobája égett Üllőn 2022. május 09.

Körforgalom közepébe hajtott és kigyulladt egy személygépkocsi 7-es főút 22-es kilométerénél, tűz keletkezett egy kettőszáz négyzetméteres, két lakásból álló épület egy szobájában Üllőn, két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 22-es kilométerénél, húsz centiméteres átmérőjű, függőleges műanyagcsőbe esett egy kis termetű kutya Erdőkertesen, villanyoszlopnak ütközött, majd egy tűzcsapnak csapódott egy személygépkocsi Dunaharasztiban.

Kigyulladt egy gépkocsi az M5-ös autópályán 2022. május 07.

Kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres melléképület tetőszerkezete Pilisen, motorkerékpáros és személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 13-as kilométerénél, menet közben kigyulladt egy személygépkocsi az M5-ös autópálya 36-os kilométerénél.

Baleset az M6-os autópályán 2022. május 06.

Két személygépkocsi ütközött össze Monoron, teherautó hátuljába rohant egy személygépkocsi az M6-os autópálya 21-es kilométerénél, kigyulladt a nádas Kiskunlacháza külterületén, két személygépkocsi ütközött össze Érden.