Hírek aloldal fejlécképe

Pest MKI hírek

Baleset Budaörsön 2021. szeptember 17.

Gaz, avar, száraz aljnövényzet kapott lángra Bag külterületén, erdő aljnövényzete kapott lángra Alsónémedi külterületén, villanyoszlopnak ütközött, majd az oldalára borult egy személygépkocsi Tökölön, árokba hajtott és beton hídnak ütközött egy személygépkocsi Budaörsön.

Tűz ütött ki egy dunavarsányi telephelyen szerdán hajnalban 2021. szeptember 15.

A tűzben a telephelyen álló buszok közül hét teljesen kiégett

Vaddal ütközött két személygépkocsi az M7-es autópályán 2021. szeptember 14.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Szentendrén, menetrend szerint közlekedő vonat elsodort egy pályamunkást Üllő közelében, lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi Szigetszentmiklós és Tököl között, öt személygépkocsi ütközött össze az M4-es autóút 26-os kilométerénél, vaddal ütközött kettő személygépkocsi az M7-es autópálya 24-es kilométerénél.

Betonoszlopnak ütközött egy autó Cegléden 2021. szeptember 13.

Kidöntött egy oszlopot egy személyautó Monorierdőn, betonoszlopnak ütközött egy autó Cegléden, két jármű ütközött össze Dunavarsányban egy kereszteződésben, szemét kapott lángra és terjedt át egy családi ház tetőszerkezetére Érden.

Húsz éve érte terrortámadás az Egyesült Államokat 2021. szeptember 11.

2001. szeptember 11-én szenvedte el történelme legnagyobb terrortámadását az Egyesült Államok: azon a napon terroristák eltérítettek négy repülőgépet, hárommal belerepültek a World Trade Center (WTC) ikertornyaiba, illetve az Amerikai Védelmi Minisztérium épületébe. New York-ban a WTC-nél háromszáznegyvenhárom tűzoltó halt hősi halált.

Ütközést követően kigyulladt a személyautó Pátyon 2021. szeptember 11.

Két személygépkocsi ütközött össze Budakeszin, kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze Pátyon, gáztöltő állomás kútfejének tolatott egy teherautó az M1-es autópálya 28-as kilométerénél.

Érdi osztályvezető lett a legjobb hatósági szakember 2021. szeptember 10.

Lezárult az idei Országos Tűzmegelőzési Vetélkedő, amelyet a katasztrófavédelmi szervek hatósági feladatokat ellátó állományának szervezett a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Hatósági Főigazgató-helyettesi Szervezete. Kétfős csapatokban mérték össze tudásukat a megyék és a főváros szakemberei. A legjobbak között a legeredményesebb csapatnak kijáró elismerést és serleget Hadú-Bihar megye kapta, a tagok kiemelkedően szerepeltek a tesztsorok kitöltése mellett a gyakorlati ellenőrzéseken is. A dobogó első fokáról egy ponttal lecsúszva Pest megye végzett másodikként, míg a fővárosi team harmadik lett.

Autó égett az M3-as autópályán 2021. szeptember 10.

Tűz keletkezett egy autó motorterében az M3-as autópálya 28-as kilométerénél, száraz fű, aljnövényzet kapott lángra Kóka külterületén, kigyulladt egy traktor Aszód külterületén, távközlési oszlopnak ütközött egy személyautó Dabason, kis traktor és egy személygépkocsi ütközött össze Ócsa külterületén, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Csomádon.

Súlyos baleset a 31-es főúton 2021. szeptember 09.

Két személygépkocsi ütközött össze a 31-es főút 39-es kilométerénél, kigyulladt egy személygépkocsi az M7-es autópálya 33-as kilométerénél, munka közben kigyulladt egy silózó gép Abony külterületén, szalagkorlátnak ütközött, majd az út menti füves, fás területre csapódott egy motorkerékpáros Kocsér külterületén, árokba hajtott egy személygépkocsi Veresegyház külterületén, kamionnak ütközött egy személygépkocsi M0-ás autóút 32-es kilométerénél.

Kigyulladt egy kamion vontatmánya az M0-ás autóúton 2021. szeptember 08.

Kigyulladt egy kamion vontatmánya az M0-ás autóút 4-es kilométerénél, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze Csemő közelében, két személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 11-es kilométerénél.

Rönkház égett Pomázon 2021. szeptember 07.

Beton elválasztó elemnek ütközött egy személygépkocsi az M3-as autópálya 30-as kilométerénél, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a 311-es út 24-es kilométerénél, tűz keletkezett egy kétszintes, száznegyven négyzetméteres rönkfaházban Pomázon.

Épületbe rohant egy gépkocsi az 51-es főúton 2021. szeptember 06.

Út mellett lévő épületbe rohant egy személygépkocsi az 51-es főút 27-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 22-es kilométerénél.