Hírek aloldal fejlécképe

Pest MKI hírek

Autóbusz kapott lángra az M7-es autópályán 2021. június 12.

Kigyulladt egy autóbusz az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, kigyulladt egy kamion vontatmánya az M5-ös autópálya 50-es kilométerénél.

Kigyulladt egy melléképület Erdőkertesen 2021. június 11.

Kigyulladt egy melléképület mellett lévő tároló Erdőkertesen, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi a 6-os főút 33-as kilométerénél, személygépkocsi és egy kamion ütközött össze Vácott, húsz méter magas fába villám csapott Erdőkertesen.

Tovább folytatódik az önkéntes mentőszervezetek fejlesztése 2021. június 11.

Június 7. és 11. között nyolc megyei katasztrófavédelmi igazgatóság veheti át összesen negyvenhárom önkéntes szervezete részére azokat a komplett védőfelszereléseket, tűzoltó-szakfelszereléseket, amelyek révén a szabadtéri tüzek szempontjából leginkább érintett területek mentő tűzvédelme tovább erősödik. A fejlesztés a KEHOP-1.6.0-15-2016-00021 azonosítószámú, az EU Polgári Védelmi Komplex Modulok létrehozása elnevezésű projekt keretében valósult meg.

Három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze Gödöllő közelében 2021. június 10.

Két szintes társasház előtetőjére csúszott egy kismacska Veresegyházon, két személygépkocsi ütközött össze Diósdon, két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze Dunaharasztiban, három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze a 3-as főút 28-as kilométerénél, árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi a 31-es főút 59-es kilométerénél.

Az M4-es autóút mindkét oldalán történt egy-egy baleset 2021. június 09.

Kettő baleset is történt az M4-es autóúton, jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő Százhalombattán, felborult egy utánfutót vontató személygépkocsi Dány külterületén.

Két személyautó ütközött Érden 2021. június 08.

Összeütközött két személygépjármű Érden, Dunaharasztin, Sződligeten és Tökölön is leszakadt faágakhoz riasztották a tűzoltókat, gázvezetéket szakított egy kis traktor fűkaszálás közben.

Kigyulladt egy lakóház és a melléképületei Dunabogdányban 2021. június 07.

Elhagyatott két szintes présház tetőszerkezete kapott lángra Biatorbágy külterületén, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Ráckevén, kigyulladt egy hetvenöt négyzetméteres családi ház tetőszerkezete, valamint a mellé épített százhúsz négyzetméteres garázs és melléképületek Dunabogdányban.

Folytatódik a szúnyoglárvák elleni védekezés 2021. június 07.

Az országos szúnyoggyérítési program április 22-i indulása óta mintegy tizenötezer hektáron végeztek biológiai lárvagyérítést a szakemberek. Az alkalmazott készítmény a szúnyogok lárváin kívül más rovarokra nem veszélyes, közvetlenül a vízi élőhelyeket permetezik repülőről, terepjáróra rögzített berendezésekkel, vagy háti permetezővel. A kifejlett szúnyogok ellen földi kémiai módszerrel eddig csak a Tisza-tónál kellett védekezni.

Lehajtott az útról és az oldalára borult egy gépkocsi az M7-es autópályán 2021. június 06.

Lesodródott az útról, szalagkorlátot átszakítva az út menti füves területre hajtott és felborult egy személygépkocsi az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Budaörsön, kigyulladt egy személygépkocsi a 31-es főút 39-es kilométerénél, lesodródott az útról és három méter mély árokba hajtott egy gépkocsi Vácon.

Nyaraló égett Ráckevén 2021. június 05.

Két személygépkocsi ütközött össze Gyömrőn, kigyulladt egy ötven négyzetméteres nyaraló Ráckevén, gázcsonkra hajtott egy gépkocsi Szigetszentmiklóson.

Érintőlegesen ütközött egy kisteherautó és egy vonat Csörög közelében 2021. június 04.

Érintőlegesen ütközött egy kisteherautó és egy menetrend szerint közlekedő személyvonat a Csörögi szőlők megálló közelében, két személygépkocsi ütközött össze Kocsér és Kőröstetétlen között, száraz aljnövényzet kapott lángra Kiskunlacháza külterületén, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Kosdon.