Hírek aloldal fejlécképe

Pest MKI hírek

Tűz keletkezett egy gépkocsi motorterében az M3-as autópályán 2022. november 25.

Lesodródott az útról, szántóföldre hajtott és felborult egy személygépkocsi Kóka és Zsámbok között, bejelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő Gyömrőn, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Pomázon, két személygépkocsi ütközött össze Törtelen, kukák kaptak lángra Szigetszentmiklóson, kigyulladt egy ötven négyzetméteres garázs tetőszerkezete Szigetszentmiklóson, tűz keletkezett egy gépkocsi motorterében az M3-as autópályán.

Hasznos tanácsok az ünnepekre 2022. november 24.

Az advent a keresztény kultúrkör legismertebb ünnepe, amely a karácsonyt megelőző negyedik vasárnaptól egészen karácsonyig tart. Szomorú tény azonban, hogy a leggyakoribb lakástüzek az adventi koszorúkhoz és gyertyákhoz köthetők.

Dobogós helyezés a BM Országos Úszóbajnokságán 2022. november 24.

A Belügyminisztérium Országos Úszóbajnokságának a Kecskeméti Fürdő adott otthont november 23-án. A megméretést immár tizedik alkalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szervezte meg.

Kigyulladt egy melléképület Sóskúton 2022. november 24.

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres családi ház egy helyisége Örkényben, kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület Sóskúton, két személygépkocsi ütközött össze Isaszegen.

Kigyulladt egy általános iskola tetőszerkezete Nagykátán 2022. november 23.

Gázvezetéket szakított egy munkagép Sülysápon, két személygépkocsi ütközött össze Versegen, kigyulladt az általános iskola tetőszerkezete Nagykátán, menetrend szerint közlekedő személyvonat embert gázolt a 4-es főút 79-es kilométerénél, felborult egy személygépkocsi a 31-es főút 53-as kilométerénél.

Felhalmozott fahulladék kapott lángra Szentendrén 2022. november 22.

Árokba hajtott egy személygépkocsi Gombán, tűz keletkezett egy nyolcvan négyzetméteres családi ház pincéjében Pilisen, kigyulladt egy lakott iker hétvégi ház Tápiószentmártonban, felhalmozott fahulladék kapott lángra Szentendrén.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Szentendrén 2022. november 21.

Kigyulladt egy tizenkét négyzetméteres melléképület Áporkán, két személygépkocsi ütközött össze Ráckeve határában, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Szentendrén, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Őrbottyánban, kigyulladt egy húsz négyzetméteres fatároló Kismaroson, három személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 14-es kilométerénél, benzines áramfejlesztő okozott gondot Nagykőrös külterületén.

Négy jármű ütközött össze a 31-es főúton 2022. november 20.

Kigyulladt egy személygépkocsi Vasad külterületén, kisteherautó, egy kisbusz és kettő személygépkocsi ütközött össze a 31-es főút 39-es kilométerénél.

Vendéglátóhely égett Gödön 2022. november 18.

Kigyulladt egy vendéglátó egység Gödön, két gépkocsi ütközött össze Szigetszentmiklóson, teherautó és személyautó ütközött össze az M7-esen, felhasadt egy kazán Törökbálinton, két autó ütközött össze Szentendrén

Pincetűz és balesetek a megyében 2022. november 17.

Egy családi ház pincéjében volt tűz Szigetszentmiklóson, két gépkocsi ütközött össze Szigethalom térségében, személyautó hátuljának ütközött egy vasúti szerelvény Inárcson, teherautó és személyautó ütközött össze az 7-es főúton Érden, távközlési oszlopot döntött ki egy autó Dunabogdányban, jelzett a szén-monoxid-érzékelő Érden.

Emelőkosaras jármű és két személyautó ütközött össze Gödöllőn 2022. november 16.

Két autó és egy emelőkosaras jármű volt érintett abban a balesetben ami Gödöllő belterületén történt kedden, szalagkorlátnak ütközött egy autó Visegrádnál, tetejére borult egy személyautó Vác térségében, árokba borult egy személygépjármű Tápiószentmártonban.

Motorkerékpáros és személyautó ütközött Budaörsön 2022. november 15.

Összeütközött egy motorkerékpár egy személyautóval Budaörsön, teherautó ütközött két autóval Tárnokon, bejelzett a szén-monoxid-érzékelő Verőcén, kamion és két személyautó ütközött össze az M3-ason, két személyautó ütközött össze az 510-es főúton.