Lakóház égett Gombán

2024. július 08. 12:23

Árokba hajtott és beton támfalnak ütközött egy személygépkocsi Dömsödön, felhalmozott hulladék kapott lángra Pusztazámor külterületén, kigyulladt egy ötven négyzetméteres lakóház Gomba külterületén.

Árokba hajtott és beton támfalnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délelőtt Dömsödön, a Dózsa György úton. A gépkocsiban két ember utazott, mindketten önerejükből elhagyták az autót. A helyi önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Felhalmozott hulladék kapott lángra vasárnap délután Pusztazámor külterületén, egy hulladék feldolgozó üzem területén. A tűzoltók kiérkezésekor százötven négyzetméteren égett a hulladék, további területeket veszélyeztetve. A martonvásári önkéntes, az érdi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók több vízsugár segítségével megakadályozták a tűz továbbterjedését, eloltották a lángokat, majd átvizsgálták a területet. A tűzoltók munkáját erőgépek is segítették. 

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres lakóház hétfőre virradóra Gomba külterületén. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, a ház már teljes egészében égett, a mellette lévő erdőt veszélyeztetve. A monori hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, eloltották a lángokat, majd átvizsgálták a kiégett lakóházat. A tűz keletkezésekor az épületben egy ember tartózkodott, aki önerejéből elhagyta az égő ingatlant.(fotó: Monor HTP)