Baleset Dömsöd közelében

2024. június 06. 10:03

Két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 48-as kilométerénél, Dömsöd közelében, személygépkocsik ütköztek össze Szobon, a Fenyő utcában, kettő kamion és egy kisteherautó ütközött össze az M4-es autóút 30-as kilométerénél, Üllő közelében

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán reggel az 51-es főút 48-as kilométerénél, Dömsöd közelében. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dömsödi önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, áramtalanították, majd átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.  (Fotó: Ráckeve ÖTP)

Személygépkocsik ütköztek össze szerdán délután Szobon, a Fenyő utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagymarosi önkéntes és a vámosmikolai önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. 

Kettő kamion és egy kisteherautó ütközött össze szerdán délután az M4-es autóút 30-as kilométerénél, Üllő közelében. Az ütközés következtében az összetört teherautók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (Fotó: Monor HTP)