Baleset Érden, a Fehérvári úton

2024. április 12. 08:48

Munkagép és személygépkocsi ütközött össze Taksony közelében, három személygépkocsi ütközött össze a 11-es főút 15-ös kilométerénél, Budakalász közelében, kettő személygépkocsi ütközött össze Dabason, az 5-ös főút és a Vásártér utca kereszteződésében, személygépkocsik ütköztek össze Érden, a Fehérvári úton

Munkagép és személygépkocsi ütközött össze csütörtökön reggel Taksony közelében. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Három személygépkocsi ütközött össze csütörtökön reggel a 11-es főút 15-ös kilométerénél, Budakalász közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (Fotó: Szentendre HTP)

Kettő személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Dabason, az 5-ös főút és a Vásártér utca kereszteződésében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Személygépkocsik ütköztek össze csütörtökön este Érden, a Fehérvári úton. Az ütközés következtében az egyik autó egy villanyoszlopnak csapódott, ami eltört, csak a vezetékek tartották.  Az érdi hivatásos tűzoltó áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (Fotó: Érd HTP)