Szerdán több szabadtéri tűznél is beavatkoztak Pest vármegye tűzoltóegységei

2024. április 11. 09:37

Egy családi ház mellett lévő, félig letakart emésztőgödörbe esett egy két hónapos kiskutya Cegléden, lesodródott az útról és egy bokros területre csapódva, a tetején állt meg egy személykocsi tegnap a 31-es főút 66-os kilométerénél, Nagykáta közelében, szerdán több szabadtéri tűznél is beavatkoztak Pest vármegye tűzoltóegységei

Egy családi ház mellett lévő, félig letakart emésztőgödörbe esett egy két hónapos kiskutya szerda délelőtt Cegléden, a  Repcés utcában. A ceglédi hivatásos tűzoltók a kutyát kimentették, majd a gazdájának átadták.

Lesodródott az útról és egy bokros területre csapódva, a tetején állt meg egy személykocsi tegnap a 31-es főút 66-os kilométerénél, Nagykáta közelében. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az autót. 

Szerdán több szabadtéri tűznél is beavatkoztak Pest vármegye tűzoltóegységei. Áporkánál, Szigetbecsén, Dányban összehordott gallyak kaptak lángra, Hévízgyörkön a nádasban keletkezett tűz, Szentlőrinckátánál pedig egy kéthektáros területen foltokban aljnövényzet, nádas gyulladt ki.