Kigyulladt egy családi ház Isaszegen

2024. április 10. 09:40

Kigyulladt egy családi ház Isaszegen, két személygépkocsi ütközött össze Budaörsön, csaknem két hektáron égett a száraz fű és nyárfapihe Dabason, egy motoros megcsúszott az úton és egy személygépjárműnek ütközött Ócsa és Üllő között

Kigyulladt egy családi ház kedden hajnalban Isaszegen, a Március 15. utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület felső szintje, illetve a tető szerkezete teljes terjedelmében égett. A gödöllői, aszódi és a fővárosi hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. A tűzoltók munkáját a Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűz eloltását követően átvizsgálták, majd átszellőztették az épületet. 

Két személygépkocsi ütközött össze kedden reggel Budaörsön, a Légimentő utcánál. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. 

Csaknem két hektáron égett a száraz fű és nyárfapihe kedden délután Dabason, a Láp utcában. A dabasi hivatásos tűzoltók több sugárral és kéziszerszámokkal megakadályozták a tűz tovább terjedését, majd eloltották a lángokat.

Egy motoros megcsúszott az úton és egy személygépjárműnek ütközött kedden délután Ócsa és Üllő között. Az ütközés következtében mindkét jármű az árokban állt meg. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A baleset során személyi sérülés nem történt.