Kigyulladt egy társasház egy lakása Pilisen

2023. november 21. 12:57

Tűz keletkezett egy kisteherautó motorterében az M0- ás autóúton, kettő parkoló autónak ütközött, majd az oldalára borult egy gépkocsi Diósdon, kigyulladt egy háromlakásos társasház egy lakása Pilis külterületén.

Tűz keletkezett egy kisteherautó motorterében hétfőn délben az M0- ás autóút 16-os kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a teherautó már teljes egészében égett. A tüzet a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet.(fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Kettő parkoló autónak ütközött, majd az oldalára borult egy gépkocsi hétfőn délben Diósdon, a Diótörő utcában. A felborult autóban egy ember utazott, aki önerejéből nem tudta elhagyni a gépkocsit. A törökbálinti hivatásos tűzoltók kézi erővel a sofőrt a roncsból kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: Törökbálint Őrs)

Kigyulladt egy háromlakásos társasház egy lakása hétfőn a kora délutáni órákban Pilis külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a lakás minden helyisége égett már, a tűz a szomszédos lakrészt is veszélyeztette. A monori és a dabasi hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat és átvizsgálták az épületeket. A tűzzel érintett lakásban öt felnőtt és kilenc gyermek tartózkodott, akik időben elhagyták az ingatlant.(fotó: Monor HTP)