Árokba hajtott egy személygépkocsi az M4-es autóúton

2023. november 09. 16:46

Lesodródott az útról, felborult, majd a kerekein állt meg egy személyautó Gödöllő közelében, kigyulladt egy hatlakásos sorház tetőszerkezete Vácon, személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze Tárnokon, árokba hajtott egy személygépkocsi az M4-es autóút 29-es kilométerénél, lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi az 5-ös főúton.

Lesodródott az útról, felborult, majd a kerekein állt meg egy személyautó szerdán reggel Gödöllő közelében. A gépkocsiban négy ember utazott, mindannyian önerejükből elhagyták az autót. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy hatlakásos sorház tetőszerkezete szerda délután Vácon, a Dolmány utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tető már hatvan négyzetméteren égett. A váci hivatásos tűzoltók megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd eloltották a tüzet, végezetül átvizsgálták a lakásokat. A tűzoltók munkáját a Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűzoltást nehezítették a tetőre felszerelt napelemek.(fotó: Vác HTP)

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze szerdán délután Tárnokon, a Dózsa György úton. Az ütközés következtében a kisteherautó sofőrje a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: Érd HTP)

Árokba hajtott egy személygépkocsi szerdán este az M4-es autóút 29-es kilométerénél, Üllő közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. Az üllői önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Monor HTP)

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi csütörtökön a kora reggeli órákban az 5-ös főút 28-as kilométerénél, Ócsa közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult. A dabasi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: Dabas HTP)