Teherautó hátuljába rohant egy tréleres kisteherautó az M5-ös autópálya 29-es kilométerénél, Ócsa közelében.

2023. szeptember 14. 13:56

Teherautó hátuljába rohant egy tréleres kisteherautó, tréleres kamion és egy szintén autókat szállító kisbusz ütközött össze, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi

Teherautó hátuljába rohant egy tréleres kisteherautó szerdán délelőtt az M5-ös autópálya 29-es kilométerénél, Ócsa közelében. Az ütközés következtében a kisteherautó sofőrje a roncsba szorult, az összetört teherautók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi és a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszát lezárták. (Fotó: Dabas HTP)

Tréleres kamion és egy szintén autókat szállító kisbusz ütközött össze szerdán délután az M5-ös autópálya 35-ös kilométerénél, Újhartyán közelében. Az összetört gépjárművek forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (Fotó: Dabas HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szerdán délután az 51-es főút 22-es kilométerénél, Taksony közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd a kerekeire állították és áramtalanították a járművet. (Fotó: Délegyháza ÖTE)