Kigyulladt egy műhely Gödöllőn

2023. március 10. 12:25

Kigyulladt egy autószerelő műhelynek kialakított garázs Gödöllőn, kamion hátuljába rohant egy személygépkocsi az M4-es autóút 54-es kilométerénél, árokba hajtott és forgalmi akadályt okozott egy kamion a 441-es főút 12-es kilométerénél.

Kigyulladt egy autószerelő műhelynek kialakított garázs csütörtökön a kora reggeli órákban Gödöllőn, a Tábornok utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a negyven négyzetméteres műhely, a benne lévő autóval együtt már teljes egészében égett, a tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére is. A lángokat a gödöllői hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a kiégett műhelyt, a munkájukat a Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az oltás során az egységek több ipari gázpalackot kihoztak az égő melléképületből, amelyek hűtéséről gondoskodtak.(fotó: Gödöllő HTP)

Kamion hátuljába rohant egy személygépkocsi csütörtökön reggel az M4-es autóút 54-es kilométerénél, Albertirsa közelében. Az összetört személyautó forgalmi akadályt okozott. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Cegléd HTP)

Árokba hajtott és forgalmi akadályt okozott egy kamion csütörtökön délelőtt a 441-es főút 12-es kilométerénél, Nagykőrös közelében. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A teherautót kamionmentő segítségével vontatták vissza az úttestre, majd szüntették meg a forgalmi akadályt.(fotó: Nagykőrös ÖTP)