Hétvégi ház égett Szigetszentmártonban

2023. február 02. 13:44

Tűz keletkezett egy hatvan négyzetméteres, egy szintes, faszerkezetű hétvégi ház felső szintjén, Szigetszentmártonban, két személygépkocsi ütközött össze Tárnok közelében, tehergépkocsi és kettő személyautó ütközött össze Sülysápon.

Tűz keletkezett egy hatvan négyzetméteres, egy szintes, faszerkezetű hétvégi ház felső szintjén, szerdán a kora reggeli órákban, Szigetszentmártonban, a Dunapart - felső utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek az épület felső részének a fele már égett, a tűz veszélyeztette a ház tetőszerkezetét is. A lángokat a kis-szigeti önkéntes, a ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, a helyiségeket átszellőztették, majd átvizsgálták az ingatlant.(fotó: Kis-Sziget ÖTE)

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Tárnok közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Tehergépkocsi és kettő személyautó ütközött össze szerdán délután Sülysápon, az Úri úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.