Kettő garázs égett Monoron

2023. január 22. 08:18

Két személygépkocsi ütközött össze Dabason, kerítésnek ütközött, majd felborult egy személygépkocsi Szentendrén, kigyulladt egy hatvan négyzetméteres, öt garázsból álló épület kettő garázsa Monoron, kigyulladt egy személygépkocsi Alsónémedi határában.

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton a kora délutáni órákban Dabason, az Attila király útján. Az ütközés következtében az egyik autó egy kerítésnek csapódott, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Dabas HTP)

Kerítésnek ütközött, majd felborult egy személygépkocsi szombaton délután Szentendrén, az Egres úton. Az autóban egy ember utazott, akit az arra közlekedők kisegítettek a gépkocsiból. A szentendrei hivatásos tűzoltók a kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: Szentendre HTP)

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres, öt garázsból álló épület kettő garázsa szombaton délután Monoron, a Zólyom utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a kettő garázs már teljes egészében égett, a tűz a további garázsokat is veszélyeztette. A lángokat a monori hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a kiégett épületrészt.(fotó: Monor HTP)

Kigyulladt egy személygépkocsi szombaton a kora esti órákban Alsónémedi határában, egy föld úton. A tűzoltók kiérkezésekor az autó teljes egészében égett. A tüzet a dabasi hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet.(fotó: Dabas HTP)