Két személygépkocsi ütközött össze Gyömrőn

2023. január 19. 12:03

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M5-ös autópályán, nagy méretű fa ága leszakadt Cegléden, két személygépkocsi ütközött össze Gyömrőn, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze az M4-es autóúton, patakba hajtott egy személygépkocsi Gödöllőn, jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő Cegléden, a nagy mennyiségben lehulló csapadék okozott gondot Pest vármegye településein.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi szerdán délelőtt az M5-ös autópálya 47-es kilométerénél, Újhartyán közelében. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: Dabas HTP)

Nagy méretű fa ága leszakadt szerdán reggel Cegléden, a Felház utcában. Az öt méteres ág parkoló gépkocsira és a felette húzódó villanyvezetékre esett. A ceglédi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével az ágat összedarabolták, megszüntették a veszélyes helyzetet.(fotó: Cegléd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Gyömrőn, a Dózsa György úton. Az ütközés következtében az egyik autó árokba csapódott, a másik gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A helyi önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: Monor HTP)

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze szerdán délután az M4-es autóút 29-es kilométerénél, Üllő közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: Monor HTP)

Patakba hajtott egy személygépkocsi szerdán este Gödöllőn, a Szabadka utcában. A gépkocsi félig a vízben volt. A gödöllői hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével a járművet a vízből kivontatták, átvizsgálták, majd a tulajdonosának átadták.(fotó: Gödöllő HTP)

Jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő csütörtökre virradóra Cegléden, az Árpád utcában. A ceglédi hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban, ahol kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt. A házban két ember tartózkodott, ők a jelzésre elhagyták az épületet, sérüléseket nem szenvedtek.

A nagy mennyiségben lehulló csapadék okozott gondot szerdán délelőtt Pest vármegye településein. Halásztelken, Tárnokon, Szigetbecsén, Érden, Budaörsön, Ráckevén kellett a hivatásos és az önkormányzati tűzoltóknak a felgyülemlett esővizet eltávolítani. Dánszentmiklóson, Cegléden, Budaörsön kidőlt fák, leszakadt ágak okoztak forgalmi akadályt. A kidőlt fákat, leszakadt ágakat a tűzoltók motoros láncfűrész segítségével darabolták össze, szüntették meg a forgalmi akadályt.