Vendéglátóhely égett Gödön

2022. november 18. 11:27

Kigyulladt egy vendéglátó egység Gödön, két gépkocsi ütközött össze Szigetszentmiklóson, teherautó és személyautó ütközött össze az M7-esen, felhasadt egy kazán Törökbálinton, két autó ütközött össze Szentendrén

Egy földszintes vendéglátó egység gyulladt ki Gödön, csütörtökön kora hajnalban. A váci hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A visszagyulladás lehetőségének kizárása érdekében az épületet hőkamerával is átvizsgálták. Személyi sérülés nem történt. 

Két gépkocsi ütközött össze Szigetszentmiklóson, az Ifjúság útján csütörtökön reggel. A baleset következtében az egyik jármű villanyoszlopnak csapódott, amelynek a lámpateste a vezetéken lógott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik autót. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály alakult ki, az egyik keresztbe fordult autó miatt. 

Egy teherautó és egy személyautó ütközött össze az M7-es autópálya és az M0-ás autóút csomópontjánál, a sztráda lehajtóján, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. A balesethez az érdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a személyautót áramtalanították.  

Füsttel telítődött egy családi ház pincéje a törökbálinti Szent István utcában csütörtökön reggel. A füst a vegyes tüzelésű kazánból jött, ami túlhevülés következtében hasadt fel. A törökbálinti hivatásos tűzoltók az éghető anyagokat és az izzó parazsat eltávolították a kazánból, a pincét átvizsgálták, átszellőztették. 

Két autó ütközött össze Szentendrén, a Törökvölgyi úton, csütörtökön reggel. Az ütközés következtében egy betonágyas távközlési oszlop kidőlt, csak a vezeték tartotta. A műszaki mentést a szentendrei hivatásos tűzoltók végezték el.