Kigyulladt egy gépkocsi Ócsa és Üllő között

2022. október 03. 12:17

Kigyulladt egy személygépkocsi Ócsa és Üllő között, egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze Monoron, két személygépkocsi ütközött össze a 3-as főút 34-es kilométerénél, lesodródott az útról, szalagkorlátnak ütközött, majd a füves területre zuhant egy gépkocsi az M3-as autópálya 14-es kilométerénél, személygépkocsik ütköztek össze az M4-es autóút 50-es kilométerénél, parkolóként használt nyitott területen megsérült egy gázvezeték Törökbálinton.

Kigyulladt egy személygépkocsi vasárnap a kora reggeli órákban Ócsa és Üllő között. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek az autó már teljes egészében égett. A tüzet a dabasi hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze vasárnap a kora reggeli órákban Monoron, a Liliom és a József Attila utcák kereszteződésében. Mindkét járműben csak a sofőrök utaztak, mindketten önerejükből kiszálltak a járműveikből. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a gépjárműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt a 3-as főút 34-es kilométerénél, Gödöllő közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a gépjárműveket, majd biztosították a helyszínt.

Lesodródott az útról, szalagkorlátnak ütközött, majd a füves területre zuhant egy gépkocsi vasárnap délelőtt az M3-as autópálya 14-es kilométerénél, Mogyoród közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze vasárnap délelőtt az M4-es autóút 50-es kilométerénél, Albertirsa közelében. A z ütközés következtében az egyik autó egy fának csapódott, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Parkolóként használt nyitott területen megsérült egy gázvezeték vasárnap délután Törökbálinton, a Munkácsy Mihály utcában. A megsérült vezetékből szivárgott a gáz, ezért annak környezetét a tűzoltók ötven métere sugarú körben lezárták. A törökbálinti hivatásos tűzoltók a vezetéket összeszorították, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A vezeték kiszakaszolásáról és a végleges javításáról a szolgáltató szakemberei gondoskodtak.