Kigyulladt egy gépkocsi Ócsa és Üllő között

2022. október 03.

Kigyulladt egy személygépkocsi Ócsa és Üllő között, egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze Monoron, két személygépkocsi ütközött össze a 3-as főút 34-es kilométerénél, lesodródott az útról, szalagkorlátnak ütközött, majd a füves területre zuhant egy gépkocsi az M3-as autópálya 14-es kilométerénél, személygépkocsik ütköztek össze az M4-es autóút 50-es kilométerénél, parkolóként használt nyitott területen megsérült egy gázvezeték Törökbálinton.

Kigyulladt egy személygépkocsi vasárnap a kora reggeli órákban Ócsa és Üllő között. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek az autó már teljes egészében égett. A tüzet a dabasi hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze vasárnap a kora reggeli órákban Monoron, a Liliom és a József Attila utcák kereszteződésében. Mindkét járműben csak a sofőrök utaztak, mindketten önerejükből kiszálltak a járműveikből. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a gépjárműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt a 3-as főút 34-es kilométerénél, Gödöllő közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a gépjárműveket, majd biztosították a helyszínt.

Lesodródott az útról, szalagkorlátnak ütközött, majd a füves területre zuhant egy gépkocsi vasárnap délelőtt az M3-as autópálya 14-es kilométerénél, Mogyoród közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze vasárnap délelőtt az M4-es autóút 50-es kilométerénél, Albertirsa közelében. A z ütközés következtében az egyik autó egy fának csapódott, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Parkolóként használt nyitott területen megsérült egy gázvezeték vasárnap délután Törökbálinton, a Munkácsy Mihály utcában. A megsérült vezetékből szivárgott a gáz, ezért annak környezetét a tűzoltók ötven métere sugarú körben lezárták. A törökbálinti hivatásos tűzoltók a vezetéket összeszorították, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A vezeték kiszakaszolásáról és a végleges javításáról a szolgáltató szakemberei gondoskodtak.