Árokba hajtott és felborult egy kisteherautó Újszilvás közelében

2022. szeptember 19. 11:31

Árokba hajtott és ott felborult egy kisteherautó Újszilvás közelében, szalagkorlátnak ütközött egy autó az M3-as autópályán Gödöllő közelében, az erős szél több településen is megtépázta a fákat.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap reggel az M3-as autópálya 33-as kilométerénél, Gödöllő közelében. A gépkocsiban hárman utaztak, az összetört autó forgalmi akadályt okozott. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Árokba hajtott és felborult egy kisteherautó vasárnap délután Újszilvás közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A ceglédi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Cegléd HTP)

Vasárnap a nap folyamán többször kellett vonulniuk a Pest megyei tűzoltóknak kidőlt fákhoz, leszakadt ágakhoz. A nagy méretű fák sok esetben úttestre dőltek, akadályozva ezzel a forgalmat. Sülysápon, Nagykőrösön, Bugyiban, Szentendrén, Örkényben, Vácon, Érden, Szigetszentmiklóson, Pilisen, Maglódon avatkoztak be a hivatásos, az önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók. (fotó: Nagykáta HTP, Szentendre HTP)