Macskát mentettek a ceglédi tűzoltók

2021. november 23. 11:23

Árokba hajtott egy autóbusz Bugyi közelében, két személygépkocsi ütközött össze Budakalászon, lesodródott az útról és árokba hajtott egy kisteherautó Bugyi település közelében, két ház közé esett macskát mentettek a ceglédi hivatásos tűzoltók Cegléden, két személygépkocsi ütközött össze Gyömrőn, kigyulladt egy húsz négyzetméteres lakott melléképület Pilis külterületén, kigyulladt egy udvaron álló személygépkocsi Budaörsön.

Árokba hajtott egy autóbusz hétfőn a kora reggeli órákban Bugyi közelében. A buszon negyven ember utazott, önerejükből elhagyták az autóbuszt. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn reggel Budakalászon, a Pomázi úton. Az ütközés következtében az egyik autó árokba hajtott, a másik gépkocsi az oldalára borult. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy kisteherautó hétfőn reggel Bugyi település közelében. A teherautó félig az árokba dőlt, egy ember alászorult. A dabasi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével megtisztították a gépjármű környezetét, majd kiemelték a roncs alatt lévő embert.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Két ház közé esett macskát mentettek a ceglédi hivatásos tűzoltók hétfőn reggel Cegléden, a Kossuth Ferenc utcában. A macska közel három métert zuhant és több napja a fal fogságába került, a nyávogására lettek figyelmesek az arra közlekedők. A ceglédi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az érintett falszakaszt, majd azon egy kisebb rést megbontva emelték ki a fogságba esett macskát.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

 Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Gyömrőn, a Rózsa utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy húsz négyzetméteres lakott melléképület hétfőn a kora esti órákban Pilis külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a melléképület teljes egészében égett, a tűz további épületeket veszélyeztetett. A lángokat a monori és a ceglédi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a teljesen kiégett melléképületet. (fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy udvaron álló személygépkocsi kedden a kora reggeli órákban Budaörsön, az Ady Endre utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó teljes egészében égett, a tűz átterjedt a közelében lévő fakerítésre is. A lángokat a törökbálinti hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)