Macskát mentettek a ceglédi tűzoltók

2021. november 23.

Árokba hajtott egy autóbusz Bugyi közelében, két személygépkocsi ütközött össze Budakalászon, lesodródott az útról és árokba hajtott egy kisteherautó Bugyi település közelében, két ház közé esett macskát mentettek a ceglédi hivatásos tűzoltók Cegléden, két személygépkocsi ütközött össze Gyömrőn, kigyulladt egy húsz négyzetméteres lakott melléképület Pilis külterületén, kigyulladt egy udvaron álló személygépkocsi Budaörsön.

Árokba hajtott egy autóbusz hétfőn a kora reggeli órákban Bugyi közelében. A buszon negyven ember utazott, önerejükből elhagyták az autóbuszt. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn reggel Budakalászon, a Pomázi úton. Az ütközés következtében az egyik autó árokba hajtott, a másik gépkocsi az oldalára borult. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy kisteherautó hétfőn reggel Bugyi település közelében. A teherautó félig az árokba dőlt, egy ember alászorult. A dabasi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével megtisztították a gépjármű környezetét, majd kiemelték a roncs alatt lévő embert.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Két ház közé esett macskát mentettek a ceglédi hivatásos tűzoltók hétfőn reggel Cegléden, a Kossuth Ferenc utcában. A macska közel három métert zuhant és több napja a fal fogságába került, a nyávogására lettek figyelmesek az arra közlekedők. A ceglédi hivatásos tűzoltók átvizsgálták az érintett falszakaszt, majd azon egy kisebb rést megbontva emelték ki a fogságba esett macskát.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

 Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Gyömrőn, a Rózsa utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy húsz négyzetméteres lakott melléképület hétfőn a kora esti órákban Pilis külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a melléképület teljes egészében égett, a tűz további épületeket veszélyeztetett. A lángokat a monori és a ceglédi hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd átvizsgálták a teljesen kiégett melléképületet. (fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy udvaron álló személygépkocsi kedden a kora reggeli órákban Budaörsön, az Ady Endre utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó teljes egészében égett, a tűz átterjedt a közelében lévő fakerítésre is. A lángokat a törökbálinti hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)