Vaddal ütközött két személygépkocsi az M7-es autópályán

2021. szeptember 14. 12:31

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Szentendrén, menetrend szerint közlekedő vonat elsodort egy pályamunkást Üllő közelében, lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi Szigetszentmiklós és Tököl között, öt személygépkocsi ütközött össze az M4-es autóút 26-os kilométerénél, vaddal ütközött kettő személygépkocsi az M7-es autópálya 24-es kilométerénél.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi hétfőre virradóra Szentendrén, a Tegez utcában. Az ütközés következtében az oszlop eltört. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Menetrend szerint közlekedő vonat elsodort egy pályamunkást hétfőn délben Üllő közelében, a nyílt pályán. Az elütött ember a két sínpár közé esett. A monori hivatásos tűzoltók segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek az elsodort ember mozgatásában.(fotó: PMKI Monor HTP)

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi hétfőn a kora délutáni órákban Szigetszentmiklós és Tököl között. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Öt személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután az M4-es autóút 26-os kilométerénél, Üllő közelében. Az öt autóban összesen nyolcan utaztak, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Vaddal ütközött kettő személygépkocsi keddre virradóra az M7-es autópálya 24-es kilométerénél, Tárnok közelében. Az egyik összetört autóba egy harmadik gépkocsi belerohant, majd felborult, az összetört személyautók forgalmi akadályt okoztak. A martonvásári önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)