Kigyulladt egy autófényező műhely Gyömrőn

2021. július 20. 11:15

Kigyulladt egy autófényező műhely festőkamrája Gyömrőn, szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M6-os autópálya 24-es kilométerénél, lámpaoszlopnak ütközött, majd felborult egy személygépkocsi az 5-ös főút 36-os kilométerénél, százharminc beavatkozás történt a viharkárral összefüggésben Pest megyében.

Kigyulladt egy autófényező műhely festőkamrája hétfőn a kora reggeli órákban Gyömrőn, a Kossuth Lajos utcában. A tűz veszélyeztette a műhelyt is. A lángokat a monori hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a tűz továbbterjedését, majd szellőztették és átvizsgálták az épületet.(fotó: PMKI Monor HTP)

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn délután az M6-os autópálya 24-es kilométerénél, Százhalombatta közelében. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Lámpaoszlopnak ütközött, majd felborult egy személygépkocsi hétfőn este az 5-ös főút 36-os kilométerénél, Dabas közelében. Az autóban négy ember utazott, mindannyian önerejükből elhagyták a gépkocsit. A dabasi hivatásos tűzoltók a kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.

Százharminc beavatkozás történt a viharkárral összefüggésben a tegnapi napon Pest megyében. Több mint száz esetben vízszívatás, vízeltávolítási feladatok, tizenhét esetben pedig kidőlt fát, leszakadt ágakat kellett eltávolítaniuk a tűzoltóknak. A legtöbb bejelentés Halásztelek, Szigetszentmiklós, Érd és Diósd településről érkezett.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)