Három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze Gödöllő közelében

2021. június 10. 11:25

Két szintes társasház előtetőjére csúszott egy kismacska Veresegyházon, két személygépkocsi ütközött össze Diósdon, két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze Dunaharasztiban, három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze a 3-as főút 28-as kilométerénél, árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi a 31-es főút 59-es kilométerénél.

Két szintes társasház előtetőjére csúszott egy kismacska szerdán reggel Veresegyházon, a Kertész utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a macska a csatornába kapaszkodott, onnan önerejéből lejutni nem tudott. A gödöllői hivatásos tűzoltók létrán, kézi erővel a kiscicát a tetőről lementették, a gazdájának sérülések nélkül átadták. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán reggel Diósdon, a Szabadság utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, a kifolyt olajat felitatták, majd biztosították a helyszínt.

Két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze szerdán reggel Dunaharasztiban, a Fő úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze szerdán délelőtt a 3-as főút 28-as kilométerénél, Gödöllő közelében. Az ütközés következtében a kisteherautó az oldalára borult, forgalmi akadályt okozott, két ember az egyik összetört gépkocsiba szorult. A gödöllői hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a két embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi szerdán délután a 31-es főút 59-es kilométerénél, Szentmártonkáta közelében. A gépkocsiban hárman utaztak, az egyikük a roncsba szorult. A nagykátai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. (fotó: PMKI Nagykáta HTP)