Három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze Gödöllő közelében

2021. június 10.

Két szintes társasház előtetőjére csúszott egy kismacska Veresegyházon, két személygépkocsi ütközött össze Diósdon, két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze Dunaharasztiban, három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze a 3-as főút 28-as kilométerénél, árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi a 31-es főút 59-es kilométerénél.

Két szintes társasház előtetőjére csúszott egy kismacska szerdán reggel Veresegyházon, a Kertész utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a macska a csatornába kapaszkodott, onnan önerejéből lejutni nem tudott. A gödöllői hivatásos tűzoltók létrán, kézi erővel a kiscicát a tetőről lementették, a gazdájának sérülések nélkül átadták. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán reggel Diósdon, a Szabadság utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, a kifolyt olajat felitatták, majd biztosították a helyszínt.

Két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze szerdán reggel Dunaharasztiban, a Fő úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze szerdán délelőtt a 3-as főút 28-as kilométerénél, Gödöllő közelében. Az ütközés következtében a kisteherautó az oldalára borult, forgalmi akadályt okozott, két ember az egyik összetört gépkocsiba szorult. A gödöllői hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a két embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi szerdán délután a 31-es főút 59-es kilométerénél, Szentmártonkáta közelében. A gépkocsiban hárman utaztak, az egyikük a roncsba szorult. A nagykátai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. (fotó: PMKI Nagykáta HTP)