Kigyulladt egy gépkocsi Kistarcsán

2021. május 01. 09:02

Kigyulladt egy személygépkocsi Kistarcsán, személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze Újhartyánban, fának ütközött egy személygépkocsi Szigetszentmiklóson.

Kigyulladt egy személygépkocsi pénteken délután Kistarcsán, a Semmelweis téren. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók megkezdték a lángok oltását, ezzel megakadályozták a tűz továbbterjedését. A gödöllői hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, a még izzó részeket eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze pénteken délután Újhartyánban, a Gödör és a Szobor utcák kereszteződésében. Az összetört motor és a gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Fának ütközött egy személygépkocsi pénteken este Szigetszentmiklóson, a Petőfi és a Bercsényi utcák kereszteződésében. Az autóban négyen utaztak, mindannyian önerejükből elhagyták a gépkocsit. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)