Felhalmozott hulladék és egy munkagép kapott lángra Csobánkán

2021. április 04. 08:49

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M4-es autóút 32-es kilométerénél, kirándulás közben megsérült egy ember Nagymaroson, hat méter mély szakadékba esett egy kutya Visegrádon, fának ütközött, majd felborult egy személygépkocsi a 12-es főút 10-es kilométerénél, szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M4-es autóút 60-as kilométerénél, felhalmozott hulladék kapott lángra Csobánkán.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi szombaton a kora reggeli órákban az M4-es autóút 32-es kilométerénél, Monor közelében. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos és az üllői önkéntes tűzoltók feszítővágó és nyomató hengerek segítségével a beszorult ember a roncsból kiszabadították, a mentők kiékezéséig az ápolását megkezdték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kirándulás közben megsérült egy ember szombaton a kora délutáni órákban Nagymaroson, a Remete-barlang közelében. A megsérült ember lementéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét. A helyi önkéntes, a váci hivatásos tűzoltók hordágyon, kötéltechnika segítségével mentették le a sérült embert, majd adták át a mentőszolgálat szakembereinek. A tűzoltók munkáját a Pest Megyei Kutató - Mentő Szolgálat szakemberei is segítették.

Hat méter mély szakadékba esett egy kutya szombaton délután Visegrádon, az Apátkúti-völgyben. A kutya önerejéből a mélységből kijutni nem tudott, a kimentéséhez kérték a katasztrófavédelem segítségét. A szentendrei hivatásos tűzoltók kötelek és kéziszerszámok segítségével a kutyát a szakadékból kimentették, állatmentőknek átadták.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Fának ütközött, majd felborult egy személygépkocsi szombaton délután a 12-es főút 10-es kilométerénél, Nagymaros közelében. A felborult autó forgalmi akadályt okozott. A gépkocsiban két felnőtt és egy gyermek utazott, ők önerejükből hagyták el az autót. A helyi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd a kerekeire állították és megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi szombaton délután az M4-es autóút 60-as kilométerénél, Ceglédbercel közelében. A gépkocsi forgalmi akadályt okozott, a benne utazó két felnőtt és két gyermek önerejükből elhagyták az autót. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Felhalmozott hulladék kapott lángra vasárnapra virradóra Csobánkán, a Béke úton. A tűzoltók kiérkezésekor közel ötven négyzetméteren égett a hulladék, a tűz átterjedt egy üzemképtelen munkagépre is. A lángokat a szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltók oltották el, akadályozták meg a tűz továbbterjedését, majd vizsgálták át a leégett területet.(fotó: PMKI Szentendre HTP)