Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Fóton

2021. április 02. 06:51

Személygépkocsi és egy autószállító trailer ütközött össze Őrbottyánban, menet közben tűz keletkezett egy személygépkocsi motorterében Vácdukán, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Fóton, kisgyermek és az anyukája feltételezhetően szén-monoxid-mérgezés szenvedett egy családi házban csütörtökön este Váchartyánban.

Személygépkocsi és egy autószállító trailer ütközött össze csütörtökön délelőtt Őrbottyánban, a Fő úton. Az ütközés következtében a gépkocsi egy kerítésnek ütközött, a kisteherautó az árokba hajtott, a gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Menet közben tűz keletkezett egy személygépkocsi motorterében csütörtökön délelőtt Vácdukán, a Rákóczi Ferenc úton. A tűzoltók kiérkezése előtt a gépkocsi sofőrje a lángokat eloltotta, ezzel megakadályozta a tűz továbbterjedését. A váci hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, a még izzó részeket eloltották és a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték. (fotó: PMKI Vác HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi csütörtökön a kora délutáni órákban Fóton, a Németh Kálmán úton. Az ütközés következtében az oszlop eltört, csak a vezetékek tartották. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. Az eltört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: Fóti Aqua ÖTE)

Kisgyermek és az anyukája feltételezhetően szén-monoxid-mérgezés szenvedett egy családi házban csütörtökön este Váchartyánban, a Petőfi utcában. A váci hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig.