Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Fóton

2021. április 02.

Személygépkocsi és egy autószállító trailer ütközött össze Őrbottyánban, menet közben tűz keletkezett egy személygépkocsi motorterében Vácdukán, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Fóton, kisgyermek és az anyukája feltételezhetően szén-monoxid-mérgezés szenvedett egy családi házban csütörtökön este Váchartyánban.

Személygépkocsi és egy autószállító trailer ütközött össze csütörtökön délelőtt Őrbottyánban, a Fő úton. Az ütközés következtében a gépkocsi egy kerítésnek ütközött, a kisteherautó az árokba hajtott, a gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Menet közben tűz keletkezett egy személygépkocsi motorterében csütörtökön délelőtt Vácdukán, a Rákóczi Ferenc úton. A tűzoltók kiérkezése előtt a gépkocsi sofőrje a lángokat eloltotta, ezzel megakadályozta a tűz továbbterjedését. A váci hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, a még izzó részeket eloltották és a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték. (fotó: PMKI Vác HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi csütörtökön a kora délutáni órákban Fóton, a Németh Kálmán úton. Az ütközés következtében az oszlop eltört, csak a vezetékek tartották. A helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. Az eltört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: Fóti Aqua ÖTE)

Kisgyermek és az anyukája feltételezhetően szén-monoxid-mérgezés szenvedett egy családi házban csütörtökön este Váchartyánban, a Petőfi utcában. A váci hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig.