Melléképület kapott lángra Hévízgyörkön

2021. március 30. 11:25

Kamion hátuljába rohant egy kisteherautó az M0-ás autóút 15-ös kilométerénél, kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres melléképület Hévízgyörkön, ötszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet Cegléd külterületén, kigyulladt egy gépkocsi Újlengyelben.

Kamion hátuljába rohant egy kisteherautó hétfőn délelőtt az M0-ás autóút 15-ös kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében. Az ütközés következtében a kisteherautó sofőrje a roncsba szorult, az összetört járművek forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók feszítővágó és nyomató hengerek segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A műszaki mentés ideje alatt az autóút érintett szakaszát lezárták, így jelentős torlódás alakult ki Győr irányába.(fotó: PMKI KMSZ)

Kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres melléképület hétfőn a kora délutáni órákban Hévízgyörkön, az Akácfa utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a melléképület már teljes egészében égett, a tűz a főépületet is veszélyeztette. A lángokat az aszódi és a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a tűz továbbterjedését, majd vizsgálták át a kiégett melléképületet. A tűzoltás során az egységek az égő épületből egy kutyát sikeresen kimentettek, valamint kihoztak a tűzből egy felhevült turista gázpalackot, amelynek a visszahűtéséről vízsugár segítségével gondoskodtak.(PMKI Aszód Őrs)

Ötszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet tegnap délután Cegléd külterületén. A tűz lakóházat veszélyeztetett. A lángokat a helyi hivatásos tűzoltók oltották el, majd átvizsgálták a leégett területet. Abonyban a Csokonai utca közelében szintén ötszáz négyzetméteren égett a növényzet. A lángokat ott is a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy gépkocsi keddre virradóra Újlengyelben, a Kossuth Lajos utcában, egy panzió parkolójában. A tűz átterjedt másik kettő parkoló gépkocsira is, a tűzoltók kiérkezésekor mindhárom autó már teljes egészében égett. A tüzet a dabasi hivatásos tűzoltók oltották el, hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket, majd vizsgálták át a kiégett járműveket.(fotó: PMKI Dabas HTP)