Tragikus baleset a 31-es főúton

2021. március 05. 08:54

Három jármű ütközött Sülysáp külterületén a 31-es főúton, családi ház tetőszerkezete égett Martonvásáron, száraz aljnövényzet égett Cegléden és Nyársapáton

Csütörtökön délben, Nyársapáton a Mogyorós dűlő közelében, körülbelül nyolcszáz négyzetméteren száraz fű kapott lángra. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók kézi szerszámok segítségével a tüzet eloltották, továbbterjedését megakadályozták. 

Cegléden a Tarló utca közelében a vasúti sínek mentén gyulladt meg a száraz aljnövényzet mintegy ötszáz méter hosszan. A ceglédi hivatásos tűzoltók a tüzet kézi szerszámokkal, és egy vízsugárral eloltották. (fotó: Cegléd HTP) 

Csütörtökön délután, Sülysáp külterületén a 31-es számú főút 37-es kilométerénél két személyautó és egy teherautó ütközött össze. A műszaki mentéshez a sülysápi önkéntes tűzoltókat, valamint a nagykátai és monori hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az egyik személyautó sofőrjét a tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével emelték ki járművéből.  A mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. (fotó: Nagykáta HTP)  

Egy tetőtér beépítéses családi ház tetőszerkezete gyulladt meg Martonvásáron, csütörtökön este a Jókai Mór utcában. A tűzesethez a helyi önkéntes és az érdi tűzoltók vonultak, akik a tüzet három vízsugárral eloltották. Az épületben négyen laknak, ők a házat épségben elhagyták. A tűz a tetőben tizenöt négyzetméteren okozott kárt, illetve a lakótér lépcsőházi területét is részben érintette.