Felborult egy autó Kőröstetétlen közelében

2021. március 03.

Lesodródott az útról és az oldalára borult egy személyautó a Nagykőrös és Kőröstetétlen közötti úton, villanyoszlopnak hajtott egy autó Szentendrén, több helyen is meggyulladt a száraz aljnövényzet a megyében.

Kedden reggel a Kőröstetétlen és Nagykőrös közötti úton lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személygépjármű. A balesethez a ceglédi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. (fotó: Cegléd HTP)

Villanyoszlopnak hajtott, és megrongálta azt egy személyautó Szentendrén, a Dózsa György úton, az Állomás tér közelében kedden délelőtt. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, és a helyszínre kérték az áramszolgáltató szakembereit is. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon jelentős torlódás alakult ki. (fotó: Szentendre HTP)

Háromszáz négyzetméteren, foltokban égett az aljnövényzet Gödöllőn, a Röges utca és Rét utca találkozásánál. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el. Ercsiben a Vasútállomás utcában összehordott szemét és törmelék kapott lángra mintegy száz négyzetméteren, melyet az érdi hivatásos tűzoltók oltottak el. A száraz fű kapott lángra a 40-es főút mellett Cegléden, megközelítőleg ötszáz négyzetméteren. A ceglédi hivatásos tűzoltók gyorsbeavatkozóval és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet. A nagykátai hivatásos tűzoltók Tápióbicskén egy száz négyzetméteres területen avatkoztak be, ahol a száraz fű és aljnövényzet kapott lángra. (fotó: Cegléd HTP)