Árokba hajtott és fejtetőn állt meg egy autó Kiskunlacházán

2020. november 20. 09:13

Árokba hajtott majd fejtetőn állt meg egy személyautó Kiskunlacháza határában, berendezési tárgyak égtek egy gödöllői romos épületben, szalagkorlátnak csapódott egy személyautó Csömörön, árokba csúszott egy autó Bugyin.

Berendezési tárgyak égtek csütörtökön délelőtt Gödöllőn, egy Állomás utcai romos épületben. A gödöllői hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat, megakadályozva ezzel a tűz továbbterjedését. 

Megcsúszott az úton és szalagkorlátnak csapódott egy személyautó csütörtökön kora délután Csömörön, a csömöri bekötő út és a Diószegi út kereszteződésének közelében. A csömöri önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínre érkeztek a fővárosi hivatásos tűzoltók is. 

Csütörtökön kora este árokba borult és a tetején állt meg egy személyautó Kiskunlacháza határában, a Vasút út, a Ráckevei úti dűlő és a Bankháza puszta út találkozásánál. A műszaki mentést a ráckevei önkormányzati tűzoltók végezték. Az érintett szakaszon a forgalom egy sávon, rendőri irányítás mellett haladt. (fotó: Ráckeve ÖT)

Árokba csúszott egy személyautó Bugyi határában csütörtökön kora este, Délegyháza közelében, az 5202-es úton. A délegyházi önkéntes tűzoltók a jármű áramtalanítását elvégezték.