Csónakról borult a Dunába két horgász Vác térségében

2020. november 19. 11:32

Két horgász borult be a Dunába Vác térségében, tűz volt egy sorházi lakásban Aszódon, összeütközött egy sódert szállító kamion és egy személyautó Bugyi térségében, két teherautó ütközött össze az M0-ás autóúton a gyáli lehajtónál, összeütközött két személyautó Vácrátót térségében, egy melléképületben berendezési tárgyak égtek Sülysápon, teljes terjedelmében égett egy fa szerkezetű hétvégi ház Tápiószentmártonban.

Tűz keletkezett egy sorház földszinti lakásában Aszódon, a Kossuth Lajos utcában szerdán korán reggel. Az esethez az aszódi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd utómunkálatokat végeztek. (fotó: Pest MKI Aszód Őrs)

Összeütközött egy sódert szállító kamion és egy személygépkocsi Bugyi térségében szerdán kora délelőtt. A balesethez a dabasi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket, majd a forgalmi akadályt megszüntették. (fotó: Dabas HTP) 

Két teherautó ütközött össze az M0-ás autóút 34-es kilométerénél, a gyáli lehajtónál, a Nyíregyháza felé vezető oldalon. A fővárosi hivatásos és a gyáli önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyek a külső sávot foglalták el. A rajok a kifolyt olajat homokkal felszórták, a teherautókat pedig elvontatták. 

Két, mentőmellény nélküli horgász borult egy kenuból a Dunába a váci rév és Tahitótfalu kompállomása között szerdán a kora délutáni órákban. Az esethez a váci hivatásos tűzoltókat, a katasztrófavédelem kishajóját és a búvárszolgálatot riasztották. A Tahitótfalui kompállomáshoz a szentendrei hivatásos és a leányfalui önkéntes tűzoltók érkeztek ki. Az egyik horgászt két arra evező kenus segítette partra, őt a váci tűzoltók adták át a mentőszolgálat munkatársainak, és a szentendrei egység hajójával együtt folytatták a keresést. A másik személyt nem sokkal később a vizirendészek vették észre és mentették ki a Dunából, majd adták át a mentőknek. (fotó: Szentendre HTP)

Összeütközött két személyautó Vácrátót térségében. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, és biztosították a helyszínt. (fotó: Gödöllő HTP)

Sülysápon a Kossuth Lajos utcában egy melléképületben berendezési tárgyak gyulladtak ki. A helyszínre a sülysápi önkéntes tűzoltók érkeztek ki elsőnek, akik a lángok oltását megkezdték, a tüzet megfékezték. A nagykátai hivatásos tűzoltók az utómunkálatokat elvégezték, helyszínt átvizsgálták. A melléképületben a tűz keletkezésekor egy ember tartózkodott, ő az épületet elhagyta. 

Teljes terjedelmében égett egy fa szerkezetű, hatvan négyzetméteres hétvégi ház Tápiószentmártonban, a Szelei úton. A tűzesethez riasztott nagykátai hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a tüzet. Mivel az épület elektromos bekötése leszakadt, az egységek az áramszolgáltató szakembereit is kérték a helyszínre. Az ingatlanban senki nem tartózkodott, a tűz oka ismeretlen maradt. Az ingatlan teljesen megsemmisült. (fotó: Nagykáta HTP)