Személygépkocsik ütköztek össze Szokolya közelében

2020. november 17. 09:29

Lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi a 31-es főút 66-os kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össz Szokolya közelében, szalagkorlátot átszakítva árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi az M4-es autóút 68-as kilométerénél, villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Cegléden, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze Zsámbok közelében.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi hétfőn délelőtt a 31-es főút 66-os kilométerénél, Nagykáta közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Szokolya közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A két autóban három ember utazott, egy ember önerejéből a roncsot elhagyni nem tudta. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, a mentőszolgálat szakembereivel közösen a sérült embert a gépkocsiból kiemelték, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (fotó: PMKI Vác HTP)

Szalagkorlátot átszakítva árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi hétfőn este az M4-es autóút 68-as kilométerénél, Cegléd közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Cegléd HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó hétfőn este Cegléden, a Fűtőház utcában. A balesetben személyi sérülés nem történt. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze kedden a kora reggeli órákban Zsámbok közelében. Az ütközés következtében a gépkocsi az árokba csapódott és felborult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A hatvani hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.