Tartalomjegyzék

Az eső és a csúszós utak kedden is sok baleset okozói voltak a megyében

2020. október 14.

Árokba csúszott egy autó Pátyon, két személyautó ütközött az M0-ás autóúton, három személyautó ütközött össze a 4-es főúton Üllő közelében, szalagkorlátnak ütközött egy autó Budaörsön, három személyautó ütközött össze Biatorbágy közelében, baleset volt Nagykőrösön, kisteherautó és személyautó ütközött Veresegyházán, kamion és két személyautó ütközött össze az M0-ás autópályán Törökbálint közelében, tűz keletkezett egy fóti családi ház egyik helységében, úttestre dőlt fa miatt ütközött össze két személyautó Bag térségében, kutyát mentettek Dányban.

Árokba csúszott egy személygépkocsi kedden reggel Pátyon, a Torbágyi úton. A gépkocsiban kettő felnőtt és kettő gyermek utazott, akik önerejükből, sérülések nélkül elhagyták az autót. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délelőtt az M0-ás autóút 3-as kilométerénél, Törökbálint közelében. Az ütközés következtében az egyik autó szalagkorlátnak csapódott, személyi sérülés nem történt. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Törökbálint Őrs)

Három személygépkocsi ütközött össze kedden délelőtt a 4-es főút 29-es kilométerénél, Üllő közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Monor HTP)

Tűz keletkezett egy családi ház egy helyiségében kedden délelőtt Fóton, a Károlyi István utcában. A szobában összehordott hulladék és egy matrac kapott lángra, az épület füsttel telítődött. A tüzet a helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el, majd átszellőztették és átvizsgálták az ingatlant. (fotó: Fót Aqua ÖTE)

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó kedden délelőtt Budaörsön, a Rubik Ernő utcában. A balesetben személyi sérülés nem történt, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Törökbálint Őrs)

Három személygépkocsi ütközött össze kedden délben az M1-es autópálya 14-es kilométerénél, Biatorbágy közelében. Az ütközés következtében kettő autó a szalagkorlátnak csapódott, forgalmi akadályt okoztak, személyi sérülés nem történt. . A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Személygépkocsik ütköztek össze kedden a kora délutáni órákban Nagykőrösön, a Puskás Tivadar és a Czira Kovács Lajos utcák kereszteződésében. Az ütközés következtében két ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével a két beszorult embert az autóból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. (fotó: Nagykőrös ÖTP)

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze kedden délután Veresegyházán, a Dénár utcában. A gépkocsikban egyedül a sofőrök utaztak, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Gödöllő HTP)

Egy kamion és két személyautó ütközött össze az M0-ás autóúton, az M7-es autópálya csomópontjánál, Törökbálint közelében, a Megyeri híd felé vezető oldalon délután. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat. Az érintett szakaszon egy sávon haladt a forgalom. Személyi sérülés nem történt. 

Úttestre dőlt fa miatt ütközött össze két személyautó a 3-as főút 38-as kilométere közelében, Bag térségében, Domonyvölgy közelében. A műszaki mentést az aszódi és a gödöllői hivatásos tűzoltók végezték, akik motoros láncfűrésszel kivágták az útra dőlt fákat. Az érintett szakaszon a fél útpályát lezárták. Személyi sérülés nem történt. 

Vaskerítésbe szorult kutyát mentettek a gödöllői tűzoltók Dányban, a Széchenyi utcában késő éjszaka. A szerencsétlenül járt ebet végül feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki a kollégáink a szorult helyzetéből.