Több baleset is történt a megye útjain vasárnap

2020. szeptember 14. 09:56

Két személyautó karambolozott Vecsésen, két személyautó ütközött Szigetszentmiklóson, árokba hajtott egy személyautó a 4-es főúton, két baleset is történt az M3-on, útról lesodródva csapódott kerítésnek egy autó Alsónémediben, komposztáló égett Nagykovácsiban.

Vasárnap reggel két személyautó karambolozott Vecsésen, a Fő út és az Attila utca kereszteződésénél. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a gépkocsikat. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás volt érvényben. 

Két személyautó ütközött Szigetszentmiklóson, az Akácfa körúton vasárnap a kora esti órákban. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket.  

Megpördült az úttesten és árokba hajtott egy személyautó a 4-es főút Cegléd és Abony közötti szakaszán. A balesethez a ceglédi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit.  (fotó: Cegléd HTP) 

Személyautó gázolt el egy embert az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 43-as kilométernél, Hévízgyörk térségében vasárnap este. A helyszínre riasztott hatvani hivatásos tűzoltók a helyszínelés után letolták a gépkocsit az útról. Az érintett útszakaszon a mentés idején forgalomkorlátozás volt érvényben. 

Kigyulladt egy komposztáló és egy műhely Nagykovácsiban, a Mátra utcában. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat, majd utómunkálatokat végeztek. 

Lesodródott az úttestről és kerítésnek csapódott egy személyautó Alsónémediben, a Haraszti út és a Toldi Miklós utca kereszteződésénél vasárnap éjszaka. A balesethez a dabasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. (fotó: Dabas HTP)

Lesodródott az útról, majd az árokban egy fának ütközött egy gépkocsi az M3-as autópálya 39-es kilométerszelvényénél, a bagi kihajtónál, a Nyíregyháza felé vezető irányban vasárnap reggel. A gödöllői és az aszódi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki a járműbe szorult vezetőt.  (részletek itt)