Súlyos baleset az M3-as autópályán

2020. szeptember 13. 09:50

Három személygépkocsi ütközött össze a 11-es főút 16-os kilométerénél, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Érden, három személygépkocsi ütközött össze Kartal külterületén, lesodródott az útról, árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi az M3-as autópálya 39-es kilométerénél.

Három személygépkocsi ütközött össze szombaton délelőtt a 11-es főút 16-os kilométerénél, Szentendrén. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szombaton délután Érden, a Budafoki úton. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Három személygépkocsi ütközött össze szombaton a kora esti órákban Kartal külterületén. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Lesodródott az útról, árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi vasárnap kora reggeli órákban az M3-as autópálya 39-es kilométerénél, Bag közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult. Az aszódi és a gödöllői hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó:  PMKI Gödöllő HTP)