Hulladék égett Kistarcsán

2020. szeptember 11. 09:47

Ipari hulladék kapott lángra Kistarcsán, két személyautó ütközött össze a 31-es főúton, úton megpördült és árokba hajtott egy személyautó Nagykőrös közelében

Csütörtök délelőtt Kistarcsán, a Raktár körúton egy ipari létesítményben körülbelül negyven négyzetméteren maradék ipari hulladék kapott lángra. A tűzben megsérült több IBC tartály is, melyben a mosószer kapszulákhoz szükséges külső burkolatot tárolták. A káreseményhez Gödöllőről, Aszódról és a fővárosból is vonultak hivatásos tűzoltók, akik a tüzet körülhatárolták majd eloltották. Az oltásban egy munkagép is segítségükre volt. (fotó: Gödöllő HTP)

Két személyautó ütközött össze a 31-es főút 34-es kilométerénél, Mende térségében csütörtökön reggel. A balesethez a monori hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsikat. Az érintett útszakaszon a mentés ideje alatt forgalomkorlátozás volt érvényben. (fotó: Monor HTP) 

Árokba hajtott, megpördült, majd az útra esett egy személyautó a 441-es főúton, Nagykőrös közelében csütörtök délután. A műszaki mentést végző nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyből a mentőkkel közösen kiemeltek egy személyt, akit súlyos sérüléssel kellett kórházba szállítani.  Az érintett útszakaszt a mentés idejére teljes szélességében lezárták. (fotó: Nagykőrös ÖTP)