Felborult egy személygépkocsi az M7-es autópályán

2020. július 24. 08:46

Kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze a 3-as főút 25-ös kilométerénél, szalagkorlátnak ütközött, majd lesodródott az útról egy személygépkocsi az M7-es autópálya 26-os kilométerénél, felborult egy személygépkocsi az M7-es autópálya 28-as kilométerénél, macskát mentettek a gödöllői hivatásos tűzoltók Kerepesen, motorkerékpáros és egy személygépkocsi ütközött össze Kistarcsán, motoros baleset Vácon.

Kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtökön reggel a 3-as főút 25-ös kilométerénél, Gödöllő közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, a kifolyt olajat felitatták, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Szalagkorlátnak ütközött, majd lesodródott az útról egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt az M7-es autópálya 26-os kilométerénél, Martonvásár közelében. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A helyi önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. Kis idő elteltével, kettő kilométerrel arrébb újabb baleset történt. A 28-as kilométernél egy személygépkocsi felborult. A felborult autó forgalmi akadályt okozott. A helyi önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet. A műszaki mentés ideje alatt kisebb torlódás alakult ki az érintett útszakaszon.(fotó: PMKI Érd HTP)

Macskát mentettek a gödöllői hivatásos tűzoltók csütörtökön a kora délutáni órákban Kerepesen, a Kiss József utcában. A macskának a két hátsó lába fa ágai közé szorult, ezért onnan önerejéből lejutni nem tudott. A gödöllői hivatásos tűzoltók kézi erővel az állat lábát az ágak fogságából kiszabadították, a cicát sérülések nélkül a gazdájának átadták.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Motorkerékpáros és egy személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Kistarcsán, a Szabadság úton. A felborult motor és az autó forgalmi akadályt okozott. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, a kifolyt üzemanyagot felitatták, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze csütörtökön délután Vácon, a Külső-Gombási úton. Az ütközés következtében az autó az út menti betonkorlátnak csapódott, forgalmi akadályt okozott. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Vác HTP)