Faág zuhant az úttestre Örkényben

2020. július 13. 12:45

Kigyulladt egy nyitott gépjárműtároló tetőszerkezete Válon, úttestre zuhant és forgalmi akadályt okozott egy nagyméretű faág Örkényben, letért az útról, majd a kerítést átszakítva a szántóföldön állt meg egy személygépkocsi az M5-ös autópálya 45-ös kilométerénél.

Kigyulladt egy nyitott gépjárműtároló tetőszerkezete vasárnapra virradóra Válon, a Petőfi Sándor utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tető már harminc négyzetméteren égett, a lángok átterjedtek a főépületre is. A házban tizenhárman tartózkodtak, ők időben, sérülések nélkül elhagyták az ingatlant. A tűzet a váli önkormányzati és az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a lángok továbbterjedését, majd vizsgálták át az épületeket.

Úttestre zuhant és forgalmi akadályt okozott egy nagyméretű faág vasárnap reggel Örkényben, a Fő utcában. A letört ágat a dabasi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel darabolták össze, szüntették meg a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Letért az útról, majd a kerítést átszakítva a szántóföldön állt meg egy személygépkocsi vasárnap délután az M5-ös autópálya 45-ös kilométerénél, Újhartyán közelében. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt(fotó: PMKI Dabas HTP)