Kigyulladt egy garázs Százhalombattán

2020. július 09. 12:10

Oldalára borult egy teherautó Csemő közelében, személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze az M0-ás autóút 16-os kilométerénél, felborult egy személyautó Maglódon, lesodródott az útról, árokba hajtott egy személygépkocsi a 31-es főút 40-es kilométerénél, kigyulladt egy húsz négyzetméteres garázs Százhalombattán.

Oldalára borult egy teherautó szerdán reggel Csemő közelében. A felborult tehergépkocsi forgalmi akadályt okozott. A nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A teherautó kerekeire állításáról a tulajdonos gondoskodott.(fotó: Nagykőrös ÖTP)

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze szerdán délután az M0-ás autóút 16-os kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Felborult egy személyautó szerdán délután Maglódon, az Eszterházy János úton. A felborult gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet.(fotó: PMKI Monor HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott egy személygépkocsi szerdán délután a 31-es főút 40-es kilométerénél, Sülysáp közelében. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd az árokból kivontatták a járművet. 

Kigyulladt egy húsz négyzetméteres garázs csütörtökre virradóra Százhalombattán, az Erkel Ferenc körúton. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz átterjedt a két szomszédos garázsra, illetve az égő garázs előtt parkoló gépkocsira is. A tüzet a helyi önkéntes, a százhalombattai létesítményi, illetve az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a kiégett autót és az épületet.(fotó: Százhalombatta ÖTE)