Felborult egy gépkocsi Őrbottyánban

2020. február 13. 13:23

Vasúti átjáró szalagkorlátjának, illetve a fénysorompónak ütközött egy személygépkocsi Isaszeg határában, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Őrbottyánban, kisebb tűz keletkezett Monoron, kigyulladt egy százötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Vecsésen.

Vasúti átjáró szalagkorlátjának, illetve a fénysorompónak ütközött egy személygépkocsi szerdán reggel Isaszeg határában. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott, személyi sérülés nem történt. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szerdán délelőtt Őrbottyánban, a Csomádi úton. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kisebb tűz keletkezett szerdán délután Monoron, a Mikszáth Kálmán utcában, egy családi ház bejáratánál. A száz négyzetméteres épület bejárati ajtajánál felhalmozott ruhanemű, papírok és egy faasztal kapott lángra. A tűzoltók kiérkezésekor a tűz már átterjedt a ház ajtajára is. A tüzet a monori hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az ingatlant.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy százötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete szerdán délután Vecsésen, a Bem utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tető már teljes egészében égett. A tüzet a fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az ingatlan tetőszerkezete megsemmisült, így az épület ideiglenesen lakhatatlanná vált, az ott élők rokonokhoz költöztek.(fotó: PMKI KMSZ)