Számos balesetek a megye útjain

2020. február 12. 14:01

Korlátot átszakítva árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi az M4-es autóút 63-as kilométerénél, négy személygépkocsi ütközött össze a 4-es főút 29-es kilométerénél, személygépkocsik ütköztek össze a 441-es út 12-es kilométerénél, kisteherautó és egy gépkocsi ütközött össze Szentendrén, fa konténerek kaptak lángra Ócsán, viharkárok Pest megyében.

Korlátot átszakítva árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi kedden reggel az M4-es autóút 63-as kilométerénél, Ceglédbercel közelében. A ceglédi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Négy személygépkocsi ütközött össze kedden reggel a 4-es főút 29-es kilométerénél, Üllő közelében. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csúszott, a többi gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Személygépkocsik ütköztek össze kedden reggel a 441-es út 12-es kilométerénél, Nagykőrös közelében, egy vasúti átjáróban. Az ütközés következtében az átjáró sorompója is letört, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Nagykőrös ÖTP)

Kisteherautó és egy gépkocsi ütközött össze kedden reggel Szentendrén, az Ady Endre úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Fa konténerek kaptak lángra kedden délelőtt Ócsán, a Némedi úton, egy zöldségfeldolgozó üzem területén. A lángok épületeket veszélyeztettek, személyi sérülés nem történt. A tüzet a dabasi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet.

Kedden egész nap munkát adott a viharos erejű szél Pest megyében a hivatásos, önkormányzati és az önkéntes tűzoltóknak is. Huszonnyolc esetben kidőlt fákat, leszakadt ágakat kellett eltávolítani az egységeknek, megszüntetve ezzel a forgalmi akadályt. Két esetben épület fedését kezdte meg az erős szél, okozva ezzel veszélyhelyzetet.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs, Szentendre HTP és Nagymaros ÖTE)