Lakóház égett Ráckevén

2020. február 10. 12:12

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres lakóház és a mellé épített melléképület Ráckeve külterületén, tűz keletkezett Pomázon.

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres lakóház és a mellé épített melléképület vasárnap délután Ráckeve külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a két épület már teljes egészében égett. A tüzet kis-szigeti önkéntes, a ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az ingatlant.(fotó: Ráckeve ÖTP és Kis-Sziget ÖTE)

Tűz keletkezett vasárnap éjfélkor Pomázon, a Kiskovácsi Pszichiátriai intézet egy kórtermében. A szobában egy matrac kapott lángra, a helyiség füsttel telítődött. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott dolgozók a lángokat eloltották, a szobában lévő betegeket biztonságos helyre kísérték. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett helyiséget átszellőztették, az épületet átvizsgálták, majd biztosították a helyszínt. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.