Súlyos baleset Maglódon

2024. október 15. 13:04

Egy csaknem ezerötszáz körbálából álló kazal gyulladt ki Dánszentmiklóson, egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze Biatorbágy közelében, két személygépkocsi ütközött össze Maglódon, szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M4-es autóúton Pilis és Albertirsa között, két kamion ütközött össze az M0-s autóúton Törökbálint közelében, egy személyautó és egy kamion ütközött össze a 31-es főúton Mende közelében, egy hatvan négyzetméteres családi ház raktárnak használt helyisége és annak teteje égett Érden

Egy csaknem ezerötszáz körbálából álló kazal gyulladt ki hétfőn reggel Dánszentmiklóson, a Rákóczi Ferenc utcában. A dabasi és a monori hivatásos tűzoltók többórás munkával körülhatárolták a lángokat, majd eloltották a tüzet. A tűzoltók munkáját erőgépek segítették.

Egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze hétfőn a reggeli órákban az M1-es autópálya 20-as kilométerszelvényénél Biatorbágy közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd átvizsgálták a járműveket. (Fotó: Törökbálint Őrs)

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt Maglódon, a Katona József utcánál. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltók egy embert kiemeltek a járműből, majd áramtalanították és átvizsgálták az autókat. (Fotó: Monor HTP) 

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M4-es autóúton Pilis és Albertirsa között. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd átvizsgálták a járművet. (Fotó: Monor HTP)

Két kamion ütközött össze hétfőn délelőtt az M0-s autóúton Törökbálint közelében. A baleset során egy ember könnyű sérüléseket szenvedett, az összetört teherautók forgalmi akadályt okoztak. Az ütközés következtében az egy ember a járműbe szorult. A törökbálinti hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert kiszabadították, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

Egy személyautó és egy kamion ütközött össze hétfőn délután a 31-es főút 36-os kilométerszelvényénél Mende közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos és a gyömrői önkéntes tűzoltók a személygépkocsit áramtalanították, majd átvizsgálták a járműveket. (Fotó: Monor HTP)

Egy hatvan négyzetméteres családi ház raktárnak használt helyisége és annak teteje égett hétfőn este Érden, a Bíbic utcában. Az érdi hivatásos tűzoltók megakadályozták a lángok tovább terjedését, majd eloltották a tüzet. Az oltás során egy gázpalackot hoztak ki a tűzoltók. A tűzeset során személyi sérülés nem történt.