Súlyos baleset Valkó közelében

2024. október 11. 11:50

Két személygépkocsi ütközött össze Vácon, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi Bugyi közelében, lesodródott az útról, több fát kidöntve és árokba hajtott egy kisteherautó Sóskúton, személygépkocsik ütköztek össze Pomázon, két személygépkocsi ütközött össze Gödöllő és Valkó között, közvilágítási lámpának ütközött egy személygépkocsi Szada határában.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délelőtt Vácon, a Kosdi úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi csütörtökön délután Bugyi közelében. A gépkocsiban kettő felnőtt és egy gyermek utazott, akik önerejükből elhagyták az autót. A dabasi hivatásos tűzoltók a kerekeire állították, áramtalanították, átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. 

Lesodródott az útról, több fát kidöntve és árokba hajtott egy kisteherautó csütörtökön délután Sóskúton, a Széles utcában. A teherautóban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta a gépkocsit. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Érd HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze csütörtökön délután Pomázon, a Táncsics Mihály utcában. A két autóban összesen öt ember utazott, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A pomázi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Gödöllő és Valkó között. Az ütközés következtében az egyik autó az útról lesodródott, fák közé hajtott és felborult. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult. A gödöllői hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.(fotó: Gödöllő HTP)

Közvilágítási lámpának ütközött egy személygépkocsi péntekre virradóra Szada határában. Az ütközés következtében az oszlop eltört, a gépkocsi sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: Gödöllő HTP)