Dunába csúszott egy személyautó Tahitótfaluban

2024. szeptember 17. 08:24

Két személygépkocsi ütközött össze Tökölön, számítógép és annak környezete kapott lángra Hévízgyörkön, Dunába csúszott egy személygépkocsi Tahitótfaluban, a Váci-révnél

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn reggel Tökölön, a Fő utcában. Az ütközés következtében az egyik autó az oldalára borult, forgalmi akadályt okozott. A szigetszentmiklósi hivatásos és a kis-szigeti önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, az oldalára borult gépkocsit a kerekeire állították, ezzel megszüntették a forgalmi akadályt. (Fotó: Szigetszentmiklós HTP)

Számítógép és annak környezete kapott lángra hétfőn délután Hévízgyörkön, az Ősz utcában, egy százhúsz négyzetméteres családi házban. A tűz miatt a ház helyiségei füsttel telítődtek. Az aszódi és a gödöllői hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, átszellőztették és átvizsgálták a lakóházat. A füsttel telítődött nappaliban kettő macska elpusztult.

Dunába csúszott egy személygépkocsi hétfőn este Tahitótfaluban, a Váci-révnél. Az autó félig a parton és félig a vízben állt meg. A szentendrei hivatásos, a leányfalui és a szigetmonostori önkéntes tűzoltók csörlő segítségével a gépkocsit a vízből kihúzták, átvizsgálták, majd biztosították a helyszínt. (Fotó: Szentendre HTP, Leányfalu ÖTE)