Gázvezetékbe vágott egy kis traktor Százhalombattán

2024. július 25. 11:55

Fűnyírás közben gázvezetékbe vágott egy kis traktor Százhalombattán, lesodródott az útról és öt méter mély árokba hajtott egy motorkerékpáros az M3-as autópályán.

Fűnyírás közben gázvezetékbe vágott egy kis traktor szerdán reggel Százhalombattán, az Asztalos utcában, egy telephely udvarán. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért annak környezetét a tűzoltók lezárták. Az érdi és a törökbálinti hivatásos tűzoltók kiásták a vezeték környezetét, összeszorították, ezzel ideiglenesen megszüntették kiáramlást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig.(fotó: Pest KMSZ)

Lesodródott az útról és öt méter mély árokba hajtott egy motorkerékpáros szerdán délután az M3-as autópálya 39-es kilométerénél, Bag közelében. A motoros az árokból önerejéből kijutni nem tudott, a mentőszolgálat szakemberei a felhozatalában kérték a tűzoltók segítségét. Az aszódi hivatásos tűzoltók kézi erővel, hordágyon az embert az árokból felhozták, a mentőknek átadták, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Aszód Őrs)