Baleset Dány közelében

2024. július 22. 09:37

Fának hajtott egy személyautó Dány és Isaszeg között, két személygépkocsi ütközött délután Leányfalun, villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Tápióságon, a Dózsa György utcában, kigyulladt egy negyven négyzetméteres faszerkezetű ingatlan Budaörsön, a Csalit utcában

Fának hajtott egy személyautó vasárnap délelőtt Dány és Isaszeg között. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt. (Fotó: Gödöllő HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután Leányfalun. Az ütközés következtében egy ember a roncsba rekedt. A szentendrei hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók a roncsba szorult embert kiemelték, majd áramtalanították a járműveket. A baleset során ketten könnyű sérüléseket szenvedtek.

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó vasárnap délután Tápióságon, a Dózsa György utcában. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd átvizsgálták a gépkocsit. (Fotó: Nagykáta HTP)

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres faszerkezetű ingatlan vasárnap délután Budaörsön, a Csalit utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek az épület már teljes terjedelmében égett. Az érdi, törökbálinti, fővárosi hivatásos valamint a helyi önkéntes tűzoltók megakadályozták a lángok tovább terjedését, majd eloltották a tüzet. (Fotó: Törökbálint Őrs)