Súlyos baleset Érden

2024. július 17. 11:30

Lesodródott az útról, árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi Dány közelében, kettő személygépkocsi ütközött össze a 31-es főúton, árokba hajtott, fának ütközött, majd felborult egy személygépkocsi Érden, fának ütközött egy személygépkocsi Törtel külterületén, jelzett egy családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő Maglódon.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi kedden délelőtt Dány közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Gödöllő HTP)

Kettő személygépkocsi ütközött össze kedden délután a 31-es főút 52-es kilométerénél, Szentmártonkáta közelében. Az ütközés következtében mindkét autó az árokba csapódott, az egyik autó felborult. A nagykátai hivatásos tűzoltók a kerekeire állították a felborult autót, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.

Árokba hajtott, fának ütközött, majd felborult egy személygépkocsi kedden a kora esti órákban Érden, a Kornélia utcában. A gépkocsiban egy ember utazott, aki a roncsba szorult. Az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: Érd HTP)

Fának ütközött egy személygépkocsi kedden este Törtel külterületén, egy dűlő úton. Az autóban három ember utazott, az egyikük a roncsba szorult. A ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a roncsba szorult embert kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: Cegléd HTP)

Jelzett egy családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő szerdára virradóra Maglódon, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A gyömrői önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban, ahol kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt. A jelzéskor három ember tartózkodott a házban, akik időben elhagyták az ingatlant.