Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Érden

2024. július 16. 11:10

Megszólalt egy családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő Tápiógyörgyén, lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi Nagykátán, villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Érden, szalagkorlátnak ütközött egy személyautó Pilisen, árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi Újhartyán közelében, közvilágítási oszlopnak ütközött, majd árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Örkény és Tatárszentgyörgy között.

Megszólalt egy családi ház fürdőszobájában felszerelt szén-monoxid-érzékelő hétfőn reggel Tápiógyörgyén, a Koltói Anna utcában. A nagykátai hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a házban, ahol kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt. A jelzéskor a házban két felnőtt és egy gyermek tartózkodott, akik időben elhagyták az ingatlant.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi hétfőn délelőtt Nagykátán, az István király úton. A gépkocsiban két ember utazott, az egyikük a roncsba rekedt. A nagykátai hivatásos tűzoltók az autóba rekedt embert a roncsból kisegítették, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: Nagykáta HTP)

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn délelőtt Érden, a Lőcsei utcában. Az ütközés következtében az oszlop eltört, csak a vezetékek tartották. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót.(fotó: Érd HTP)

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó hétfőn délután Pilisen, a Rákóczi úton. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott. A monori hivatásos áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Monor HTP)

Árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi hétfőn este Újhartyán közelében. Az ütközés következtében a fa úttestre dőlt, forgalmi akadályt okozott. A dabasi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével összedarabolták a kidőlt fát, ezzel megszüntették a forgalmi akadályt, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: Dabas HTP)

Közvilágítási oszlopnak ütközött, majd árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi hétfőn éjszaka Örkény és Tatárszentgyörgy között. A tűzoltók kiérkezésekor a gépkocsiban nem tartózkodott senki. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Dabas HTP)