Tarló, bozótos, cserjés terület égett Sülysáp közelében

2024. július 10. 11:50

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze Albertirsa közelében, kigyulladt egy személygépkocsi Versegen, távközlési oszlopnak ütközött egy személyautó Erdőkertesen, learatott gabonatarló, bozótos és cserjés terület kapott lángra Sülysáp és Mende között.

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze kedden reggel Albertirsa közelében. Az összetört személygépkocsi forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy személygépkocsi kedden délután Versegen, a Táncsics Mihály utcában. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, az autó már teljes egészében égett. Az aszódi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, visszahűtötték a felmelegedett fém alkatrészeket, majd átvizsgálták a kiégett gépkocsit.(fotó: Aszód Őrs)

Távközlési oszlopnak ütközött egy személyautó kedden délután Erdőkertesen, a Rizling utcában. Az ütközés következtében az oszlop eltört, a gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: Gödöllő HTP)

Learatott gabonatarló, bozótos és cserjés terület kapott lángra kedden délután Sülysáp és Mende között. A tűz gyorsan és nagy területen égett, további erdős részt veszélyeztetve. A nagykátai és a monori hivatásos, a sülysápi, a tápiószecsői és a gyömrői önkéntes tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, eloltották a lángokat, majd átvizsgálták a leégett kilencven hektáros területet, a munkájukat a Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűzoltást kettő erőgép is segítette.(fotó: Pest KMSZ)