Baleset Sülysáp közelében

2024. június 11. 10:03

Lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi a 31-es főút 39-es kilométerénél, Sülysáp közelében, teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze az M4-es autóút 3-as kilométerénél, Káva közelében, két személygépkocsi ütközött össze Szentendrén, a Szentendrei és a Dobogókői utak kereszteződésében, tűz keletkezett egy gépkocsi motorterében Nagykátán, a Jászberényi úton, egy autószerelő műhely udvarán, Pest vármegyét sem kímélte a délután átvonuló heves esőzéssel és széllel járó vihar

Lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi hétfőn reggel a 31-es főút 39-es kilométerénél, Sülysáp közelében. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki kizuhant és a gépkocsi alá esett. A tűzoltók kiérkezése előtt a mentőszolgálat szakemberei kézi erővel a sofőrt a roncs alól kiemelték. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (Fotó: Nagykáta HTP)

Teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt az M4-es autóút 3-as kilométerénél, Káva közelében. A gépkocsiban három ember utazott, az egyikük önerejéből nem tudta elhagyni az autót. A monori hivatásos tűzoltók a mentőszolgálat szakembereivel közösen a kocsiban rekedt embert kézi erővel kiemelték, majd tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták. (Fotó: Monor HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Szentendrén, a Szentendrei és a Dobogókői utak kereszteződésében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Tűz keletkezett egy gépkocsi motorterében keddre virradóra Nagykátán, a Jászberényi úton, egy autószerelő műhely udvarán. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, az autó már teljes egészében égett, a tűz átterjedt egy másik gépkocsira is. A nagykátai hivatásos tűzoltók megakadályozták a tűz továbbterjedését, eloltották a lángokat, visszahűtötték a felmelegedett fém alkatrészeket, majd átvizsgálták a kiégett járműveket. (Fotó: Nagykáta HTP)

Pest vármegyét sem kímélte a délután átvonuló heves esőzéssel és széllel járó vihar. Összesen ötvennégy esetben kellett beavatkozni a hivatásos, az önkormányzati és az önkéntes tűzoltóknak. A legtöbb beavatkozás a Monor katasztrófavédelmi Kirendeltség működési területén történt. A vihar kidőlt fákat és letört ágakat hagyott maga mögött. A legtöbb esetben az úttestre zuhantak a fák, forgalmi akadályt okozva ezzel. Dunavarsány közelében egy nagy méretű fa dőlt egy arra közlekedő autóra. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből, elhagyta az összetört személygépkocsit. A délegyházi önkéntes tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a fát összedarabolták, majd megszüntették a forgalmi akadályt. (Fotó: Délegyháza ÖTE)