Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze az M5-ös autópályán

2024. június 10. 11:58

Kigyulladt egy személyautó egy harminc négyzetméteres garázsban Újhartyánban, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze az M5-ös autópályán, menet közben kigyulladt egy személygépkocsi az M7-es autópályán, parkoló gépkocsinak ütközött egy személyautó Gyömrőn.

Kigyulladt egy személyautó egy harminc négyzetméteres garázsban vasárnap délelőtt Újhartyánban, az Epres utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt egy szabadnapos tűzoltó áramtalanította az épületet, majd megkezdte a tűz oltását, ezzel megakadályozta a lángok továbbterjedését. A dabasi hivatásos tűzoltók a még izzó és égő részeket eloltották, visszahűtötték a fém alkatrészeket, majd átszellőztették és átvizsgálták az épületet.(fotó: Dabas HTP)

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze vasárnap délben az M5-ös autópálya 45-ös kilométerénél, Újhartyán közelében. Az ütközés következtében mindkét autó a szalagkorlátot átszakítva árokba csapódott, a személyautóba egy ember a roncsba szorult. A dabasi hivatásos tűzoltók nyomóhengerek és feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszát lezárták.(fotó: Dabas HTP)

Menet közben kigyulladt egy személygépkocsi vasárnap délután az M7-es autópálya 12-es kilométerénél, Budaörs közelében. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, a gépkocsi már teljes egészében égett. A tüzet a törökbálinti hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett gépkocsit. A tűzoltás ideje alatt jelentős torlódás alakult ki az érintett szakaszon.(fotó: Törökbálint Őrs)

Parkoló gépkocsinak ütközött egy személyautó vasárnap délután Gyömrőn, a Táncsics úton. Az ütközés következtében a személyautó az oldalára borult, forgalmi akadályt okozott. A helyi önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók rögzítették a felborult autót, megszüntették az üzemanyagfolyást, áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A felborult személygépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót.(fotó: Monor HTP)